Foto

Nationala de cadeti a Romaniei se reuneste pentru Europenele U16 de la Sofia

Reprezentativa masculina U16 a Romaniei va incepe de luni pregatirile pentru Campionatul European de la Sofia, staff-ul tehnic format din Alexandru Olteanu, Catalin Stefanescu si Alexandru Gliga convocand pentru prima actiune un lot format din 18 sportivi. Dup ace vor efectua deja traditionalul circuit la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, tinerii tricolori vor pleca la Tg. Secuiesc, unde este programat sa se desfasoare un cantonament de pregatire pana in data de 20 iulie. Pentru primele antrenamente in vederea participarii la intrecerile continentale care vor avea loc la Sofia, in perioada 10-19 august, au fost convocati urmatorii sportivi: Mihnea DONE, Ciprian ALBU, Alin IRINCU, Marian DUICA, Stefan GRASU, Aurelian GAVRILOAIA, Alexandru HARANGUS, Radu RADULESCU, Laurentiu DUMITRESCU, Tudor LUNGU, Mihai CIRCOANA, Mihnea BRIE, Tudor VALEANU, Luca VASILE, Luca VISAN-HARA, George COTOARA, Alexandru UNITU si Bogdan PENCIU.
Conform programul stabilit de staff-ul tehnic al echipei U16 a Romaniei, dupa 20 iulie cadetii vor reveni in Capitala pentru cateva zile de antrenamente in Arena de Baschet iar in perioada 25-28 iulie sunt programate cateva meciuri amicale impotriva reprezentativei similare a Ciprului. Urmeaza o noua perioada de pregatire in Bucuresti, dupa care nationala noastra va pleca in Bulgaria pentru a-si testa fortele in fata selectionatei tarii vecine, in perioada 3-5 august. Tricolorii revin din nou in Capitala pentru ultimele retusuri tehnico-tactice si vor pleca la Campionatul European de la Sofia in data de 9 august.
Reamintim ca intrecerile europene din capitala Bulgariei se deruleaza in perioada 10-19 august si aduna la start 24 de echipe nationale, care sunt impartite in patru grupe. Reprezentativa Romaniei a fost distribuita in Grupa A, alaturi de Islanda, Belgia, Grecia, Belarus si Elvetia.

Parteneri