Foto

Nationala de seniori intalneste joi Albania

Jucatorii Mihai Silvasan (capitan), Adrian Tudor, Mihai Paul, Ionut Dragusin, Tudor Dumitrescu, Paul Don Chetreanu, Vasile Stefan, Andrei Capusan, Ioan Pop, George Toth,  Teodor Jucan si Cristian Jakab, pregatiti de americanul Carl John Neumann si Andrei Beatu vor pasi pe parchet in lumina reflectoarelor joi, de la ora 17:30, in primul meci sustinut in acest an in fata propriilor suporteri.

Duelul din Arena de Baschet (Bd. Basarabia nr. 39, Sector 2) din Capitala va fi transmis in direct de TVR 2 si va aduce fata in fata doua echipe insetate de victorie. Dupa ce anul trecut tricolorii au inregistrat  trei succese din patru jocuri in preliminariile EuroBasket si au practicat un joc spectaculos, anul acesta tinerii jucatori ai Romaniei au cedat luni seara in fata Suediei, in timp ce albanezii s-au inclinat pe teren propriu in fata Belarusului.

Cu gandul doar la o victorie care sa stearga amarul infrangerii, baietii lui Johhny Neumann mizeaza pe suportul fanilor si au de partea lor si ascendetul moral dupa victoria de anul trecut de la Tirana, cu scorul 93-74. In acel joc capitanul Mihai Silvasan a iesit la rampa cu 17 puncte marcate (3 X 3), iar Ionut Dragusin completa seara perfecta cu 13 puncte si sase recuperari.

Dar iata si programul celorlalte dispute din preliminarii:

18.08.2011

Romania - Albania - in ARENA de BASCHET din Bucuresti, ora 17:30 - meci transmis in direct de TVR2.

21.08.2011

Azerbaijan - Romania - la Baku (ora 19:00).

24.08.2011

Romania - Belarus - in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, ora 17:30 - meci transmis in direct de TVR2.

Mentionam ca Romania are trei victorii si doua infrangeri la activ si ocupa locul trei in grupa B, cu opt puncte obtinute in cele cinci partide.  


Mihai Silvasan, capitan Romania:
"Imi doresc ca suporterii sa se uite la acest sport cat mai mult si sa fie alaturi de baschetul romanesc! Sa creada in echipa nationala, pentru ca este o echipa tanara, care are nevoie de incurajari si sunt convins ca nu ii vom dezamagi!"

Adrian Tudor, conducator de joc Romania:
"Ii astept pe suporteri la sala sa vina sa sustina echipa nationala. Meritam, suntem tineri si dornici de performanta!"

Parteneri