Foto

Nationala masculina U18 cauta a doua victorie consecutiva la Europene


Edward Stanescu (Sarajevo / Bosnia Hertegovina)

Echipa nationala masculina U18 a Romaniei a intrat de ieri in focurile Campionatului European gazduit de Sarajevo in perioada 09-19 august 2012. Tricolorii pregatiti de Eugen Ilie si Paul Miron au obtinut in prima zi un succes de rasunet in fata reprezentativei Belarusului si spera ca astazi se lege victoriile si sa furnizeze o noua surpriza si in fata Ungariei. Meciul este programat la ora 20:00, in sala Skenderija din Sarajevo si va putea fi urmarit live pe site-ul frbaschet.ro (livescore, ora 21:00, ora Romaniei).

Nationala lui Vlad si a lui Andrei

Interesant este ca in lotul pregatit de Eugen Ilie si Paul Miron se regasesc cinci jucatori cu prenumele de Vlad si trei cu prenumele de Andrei, unul dintre ei purtand ambele prenume (Andrei Vladut Ene). De-aici a pornit si o gluma...cine se va intoarce primul daca toti cei cinci vor fi pe teren in acelasi timp, iar antrenorul ii va striga?!

Vlad Stoicoviciu, sarbatoritul zilei
Tanarul jucator Vlad Stoicoviciu a implinit astazi 18 ani, motiv pentru care ii uram un calduros la multi ani, multa sanatate, fericire si cat mai multe realizari pe plan sportiv si cel mai important o victorie diseara in fata Ungariei. De altfel, toti jucatorii isi doresc sa obtina o noua victorie pe care sa i-o dedice lui Stoico, asa cum este alintat carismaticul jucator al nationalei U18.


Parteneri