NORDUL SI SUDUL au facut spectacol la ALL STAR GAME

In fata unui public fantastic care a umplut pana la refuz Sala "Transilvania" din Sibiu,  selectionatele NORD si SUD s-au confruntat sambata seara in traditionalul ALL STAR GAME. Dupa 40 de minute de spectacol total, atat in tribune, cat si pe parchet, NORD-ul s-a impus cu 121-118 in fata SUD-ului.

ALL STAR GAME-ul a fost precedat de OLD STAR GAME, un duel intre legendele clubului CSU Atlassib Sibiu si fostele glorii ale baschetului romanesc.
 
La ora 19:00, in transmisiune directa pe TVR3, a debutat editia din acest an a ALL STAR GAME-ului. Pe rand, intr-o prezentare de mare exceptie, jucatorii celor doua formatii si-au facut aparitia in luminile reflectoarelor si in uralele publicului.

Sala a vibrat la fiecare executie de efect, din arsenalul jucatorilor nelipsind dunk-urile devastatoare, alley-oop-urile si aruncarile de la mare distanta care au facut deliciul spectatorilor.
 
Bineinteles ca nici la aceasta editie nu au lipsit concursurile traditionale de trei puncte si de slam-dunk, precum si multe alte surprize care au pigmentat spectacolul din Sala "Transilvania" din Sibiu.
 
Dupa un joc cu garda jos, in care totul s-a mizat pe cartea atacului si in care conducerea pe tabela a alternat, formatia din NORD a fost mai pragmatica si a castigat cu 121-118.

MVP-ul meciului a fost declarat Mihai Silvasan, capitanul echipei nationale si al echipei U-Mobitelco BT Cluj-Napoca.
Concursul de trei puncte a fost castigat de pivotul Zoran Krstanovic (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca), in timp ce la concursul de slam-dunk si-a adjudecat premiul americanul Louis Darby (Energia Rovinari), care a reusit sa marcheze dupa ce a sarit peste doi coechipieri.  
 
Seara s-a incheiat la Restaurantul Majestic, unde in prezenta unor distinsi invitati si oaspeti de seama, Federatia Romana de Baschet a aniversat 80 de ani de existenta, in timp ce gazdele de la CSU Atlassib Sibiu au celebrat 40 de ani de activitate.

Parteneri