Foto

Nu rata inscrierile la Bucharest Streetball Week-end 2012!

Intreaga Romanie joaca baschet, intre 24-27 mai, in Piata Revolutiei, la Bucharest Streetball Weekend, cel mai mare eveniment de streetball organizat in tara noastra. Cele mai bune opt echipe studentesti de baschet masculin si feminin din tara vor incinge faimoasele terenuri, special aduse de FIBA-Europe, in Turneul Final al Campionatul National Universitar de baschet 3x3. Peste 500 de iubitori ai baschetului 3x3 de orice varsta sunt asteptati sa se inscrie pana in data de 18 mai pe www.studentsport.ro la competitiile propuse de organizatori, Piata urmand sa fie revolutionata de rimuri simultane de platane aduse de "Tecko Starr" si batai de mingi.
"Bucharest Streetball Weekend 2012" este un eveniment care pune in prim-plan baschetul de masa si incurajeaza practicarea sportului la toate varstele. Inscrierea este deschisa tuturor, de la copii de gradinita, scolari, liceeni, studenti sau amatori, pana la jucatorii profesionisti din Divizia A. Organizatorii asteapta participanti si promit spectacol si la "Cupa Firmelor", "Cupa Presei", in echipele Politicienilor, Artistilor, Persoanelor cu Dizabilitati si ale Sportivilor. Adeptii baschetului sunt asteptati cu bratele deschise la eveniment, iar premiile in valoare de peste 15.000 euro asteapta sa fie castigate prin fair-play si realizari spectaculoase.
Cei ce se vor intrece in Campionatul National Universitar de baschet 3x3 vor fi urmariti de jucatori profesionisti si de un juriu care va trebui sa desemneze si "Most Valuable Player" (MVP) din turneul masculin si feminin. Acestia vor face parte din delegatia Romaniei intr-un turneu national, iar echipele castigatoare se vor putea bucura de un stagiu de pregatire in Serbia.
Organizatorii promit concursuri cu premii pentru suporteri, concursuri de aruncari libere, programe artistice de calitate, gimnastica acrobica ce va tine publicul cu sufletul la gura, demonstratii de slam-dunk, meciuri demonstrative cu jucatori profesionisti si multe alte surprize. Programul detaliat al evenimentului si alte informatii se gasesc pe www.studentsport.ro.
Cel mai spectaculos eveniment baschetbalistic aduce impreuna federatiile de specialitate, Federatia Romana de Baschet si FIBA-Europe, dar si societatea civila, prin implicarea Asociatiei Student Sport Romania. "Bucharest Streetball Weekend 2012" este sustinut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Bucuresti si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti.
Nu rata ocazia sa participi si tu la eveniment!  Acceseaza pentru inscrieri www.studentsport.ro!

 

Parteneri