Foto

Nu uitati de inscrierile in programul Dl. Goe joaca baschet!! (minibaschet masculin)

Federatia Romana de Baschet reaminteste cluburilor intersate ca astazi, 10 mai 2013, era ultima zi de inscriere in "Dl. Goe joaca baschet!", actiune organizata pentru categoria minibaschet masculin si derulata in cadrul Programului National "Pierre de Coubertain" initiat de Ministerul Tineretului si Sportului.
Pentru cluburile care au uitat din varii motive sa se inscrie in competitie, va anuntam ca data limita a fost prelungita, astfel ca, doritorii o pot face pana cel tarziu luni, 13 mai 2013, orele 16:00.
 

Inscrierea echipelor pentru aceste turnee regionale de departajare la categoria minibaschet masculin se va face la adresele de mail - minibaschetbaieti@frbaschet.ro si svetlana.dragusin@frbaschet.ro

Reamintim ca, avand in vedere numarul mare de participanti, dar si diferentele mari de valoare dintre echipe, constatate in ultimii ani mai ales la categoria “minibaschet masculin”, Federatia Romana de Baschet a decis sa desfasoare turnee prealabile de departajare inaintea Campionatului National de Babybaschet si Minibaschet de la Tg. Mures.
Astfel, in perioada 31 mai – 02 iunie 2013, in intreaga tara, va avea loc o ampla actiune, intitulata “ Dl. Goe joaca baschet!”, menita sa faca o departajare initiala pentru minibaschet masculin. Un fel de calificari pentru Campionatul National de Minibaschet masculin, in urma carora vor fi efectuate departajari pe criterii valorice. Aceste meciuri din turneele de departajare nu sunt eliminatorii (n.n. – toate echipele care se vor inscrie, vor juca si la Tg. Mures), ci vor arata situatia reala a tuturor echipelor care vor participa la Campionatul National de Babybaschet si Minibaschet 2013.
Dupa desfasurarea “calificarilor” - turneelor regionale, se va face o departajare valorica, astfel incat toate echipele participante sa aiba sansa unor jocuri echilibrate la Tg. Mures.
“Dl. Goe joaca baschet!” se va desfasura doar la categoria minibaschet masculin (sportivi nascuti 2001-2002), deoarece exista un numar mare de echipe care doresc sa participe in competitie.
In aceste conditii, reamintim ca echipele care doresc sa participe la Campionatul National de Babybaschet si Minibaschet de la Tg. Mures SUNT OBLIGATE SA SE INSCRIE SI SA PARTICIPE MAI INTAI LA ACEASTA ACTIUNE "DL. GOE joaca baschet!" - TURNEE REGIONALE DE DEPARTAJARE.
1. Perioada de inscriere pentru “Dl. Goe joaca baschet!”: 18 aprilie – 13 mai 2013, la adresele de mail mentionate mai sus.
2. Dupa ce se va finaliza perioada de inscriere, in functie de numarul de echipe, se va realiza sistemul competitional si repartizarea pe zone geografice, urmand sa fie anuntate pe site-ul FRB.
3. La meciuri se va respecta Regulamentul de Minibaschet.
4. Aceste turnee regionale vor dinamiza cu siguranta Campionatul National de Babybaschet si Minibaschet, urmand ca la Tg. Mures sa avem meciuri atractive si echilibrate.

Parteneri