Foto

Olah, MVP-ul finalei Turneului Indiana Christian School

Plecat in urma cu un an cu o bursa la Liceul Crestin Traders Points din Indiana, internationalul roman Alexandru Olah (18 ani, 2,10 m) a reusit, deja, sa atraga atentia specialistilor de peste Ocean, bifand o realizare spectaculoasa in finala “Turneului Indiana Christian School”: Trofeul MVP!
Cu Alexandru Olah in forma deosebita, sprijinit foarte bine de sarbul Luka Zivkovic, echipa Liceului Crestin Traders Points s-a impus in Regiunea Centrala a Turneului Indiana Christian School, obtinand in urma cu doua saptamani un succes lejer in fata adversarilor de la Horizon Christian. Desi a fost infiintata doar de trei ani, echipa internationalului roman a atins deja cel mai inalt obiectiv pe care si-l putea propune, reusind in acest an sa castige cupa statului. Calificata in fazele superioare, echipa Liceului Crestin Traders Points a dispus in semifinale de Heritage Christian School, dupa care s-a impus si in fata gruparii Liceului Clinton Christian, cu scorul de 72-62, castigand astfel trofeul Statului Indiana.
Conform site-ului www.eurohopes.com, pivotul roman a obtinut trofeul MVP al finalei, dupa ce a bifat o linie statistica impresionanta (double-double): 20 de puncte, 13 recuperari si 3 pase decisive. In prezent, in urma evolutiilor deosebite din Turneului Indiana Christian School, internationalul roman este curtat de colegii din Boston si Ilinois.


FOTO - www.eurohopes.com (Alexandru Olah alaturi de Luka Zivkovic)

Parteneri