Foto

Olimpia Bucuresti a cucerit laurii U23 feminin

Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca a gazduit luni finalele campionatului national U23 feminin. In primul meci al zilei contand pentru locurile 3-4, Universitatea Cluj-Napoca a trecut de CSM Sportul Studentesc Bucuresti cu 66-51, Flavia Ferenczi (16 puncte, 12 pase decisive) si Andreea Pop (12 puncte, 11 recuperari) iesind la rampa pentru echipa pregatita de tanarul antrenor Florin Covaciu. De partea cealata, Taisia Lungu a reusit 20 de puncte si 6 recuperari.

In finala mare, cu incepere de la ora 11:30, s-au duelat Olimpia Brasov cu Olimpia Bucuresti, formatia din Capitala castigand cu 66-58, la capatul unui meci extrem de disputat.  De la gruparea bucuresteana pregatita de Constantin Dumitrache s-au evidentiat Sonia Ursu (26 de
puncte, 19 recuperari, eficienta 38) si Gabriela Munteanu (12 puncte, 15 recuperari, eficienta 17), in vreme ce Gabriela Cursaru (18 puncte) si Nikolina Nikolic (16 puncte) au fost cele mai bune marcatoare din echipa coordonata de Dan Calancea.


Dar iata clasamentul final si premiile acoradate:

1. Olimpia Bucuresti
2. Olimpia Brasov
3. Universitatea Cluj-Napoca
4. CSM Sportul Studentesc Bucuresti
 

Best Five: Gabriela Cursaru (Olimpia Brasov), Simina Avram (Olimpia Brasov), Andreea Pop (Universitatea Cluj-Napoca), Sonia Ursu (Olimpia Bucuresti), Flavia Ferenczi (Universitatea Cluj-Napoca).

MVP: Sonia Ursu (Olimpia Bucuresti)
Cea mai de perspectiva jucatoare: Simina Avram (Olimpia Brasov)
Cea mai buna marcatoare: Gabriela Cursaru (Olimpia Brasov)
Miss: Marta Fodor (Universitatea Cluj-Napoca)

Parteneri