Foto

Oradea gazduieste a XII-a editie a TIBFR Maria 2016

Cea de-a XII-a editie a turneului international de baschet in fotoliu rulant “Maria” va avea loc, in perioada 2-4 septembrie, la Oradea, si se va desfasura sub deviza “100% baschet”.
Astfel, organizatorii TIBFR “Maria” doresc sa pastreze traditia de a realiza si in acest an cel mai important eveniment de baschet adaptat din Romania, evenimentul baschetbalistic urmand sa fie transmis pe TVR Cluj. Turneul TIBFR “Maria” 2016 este inclus in calendarul competitional al federatiei europene de specialitate, IWBF Europe, si sustinut de catre Federatia Romana de Baschet. Totodata, organizatorii anunta ca nebunia va fi dusa la extrem intr-un eveniment de rafting  unic pe plan national.
Conform programului oficial, meciurile de la turneul de baschet in fotoliu rulant se vor disputa, sambata, 03 septembrie, in Sala de Jocuri Sportive a Universitatii din Oradea iar unul dintre meciurile sustinute de echipa locala va fi transmis pe TVR Cluj si TVR 3 (n.n. – de la ora 12:00, meciul dintre ASP Oradea si Banja Luka).
Una dintre participantele la TIBFR “Maria” 2016, echipa germana HOOT WHEELERS KARLSRUHE, a sosit deja la Oradea la inceputul saptamanii si va participa impreuna cu ASP Oradea la cateva actiuni sportive, sociale, dar si la dezbateri pe tema “metode de antrenament” si “schimb de experienta in organizarea si desfasurarea unui eveniment international”. Toate activitatile din aceasta saptamana sunt incluse in “Saptamana dedicata intelegerii, tolerantei si prieteniei”.
Producatorul si organizatorul TIBFR “Maria” este ASP Oradea iar evenimentul este oferit de FAN Courier, cu sprijinul Transgaz si Universitatea din Oradea.

Parteneri