Foto

Oradea va gazdui Final 4 Cupa Romaniei si All Star Game 2016

Turneul Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2015-2016, se va desfasura, in perioada 10-11 aprilie, in Sala Sporturilor “Antonio Alexe” din Oradea, dupa cum s-a stabilit, astazi, in cadrul sedintei pentru tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele competitiei KO. Astfel, municipiul Oradea va gazdui pentru prima data in istorie turneul final al Cupei Romaniei, intreceri la startul carora se vor alinia BC Mures Tg. Mures, CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca si invingatoarea dintre Dinamo Bucuresti si Energia Tg. Jiu (n.n. – returul acestei dispute contand pentru sferturile de finala se disputa in 15 februarie).

La sedinta de astazi au participat la sediul FRB si reprezentantii cluburilor CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca si Dinamo Bucuresti. In urma tragerii la sorti a jocurilor din semifinalele Final 4 Cupa Romaniei, editia 2015-2016, a rezultat urmatorul tablou:

 

  Echipa A Echipa B
10.04 - S1 U-BT Cluj-Napoca BC Mures Tg. Mures
10.04 - S2 CSM CSU Oradea Dinamo Bucuresti / Energia Tg. Jiu
11.04 - F Invingatoare S1 Invingatoare S2

 
Totodata, s-a stabilit ca traditionalul ALL STAR GAME, masculin, editia 2016, sa se desfasoare in data de 12 aprilie in Sala Sporturilor “Antonio Alexe”, spectacolul stelelor din LNBM revenind, astfel, in municipiul de pe malurile Crisului dupa sase ani.

Parteneri