Foto

Panathinaikos Worldwide Basketball Academy si Pro Basketball Academy Romania au devenit parteneri

In urma cu zece zile, oficialii galonatului club elen AC Panathinaikos au anuntat ca au semnat un parteneriat international intre Panathinaikos Worldwide Basketball Academy si Pro Basketball Academy Romania, o colaborare ce se constituie cu siguranta intr-o premiera benefica pentru baschetul romanesc.
“Parteneriatul dintre cele doua academii vizeaza o cooperare de lunga durata in plan sportiv, dar si in afaceri, cu scopul de a oferi conditii sustenabile pentru o implicare masiva in sport pentru copii si tinerii din Romania. O oportunitate de a introduce valorile si etica Panathinaikos Worldwide Basketball Academy si Pro Basketball Academy Romania pentru a oferi tuturor participantilor servicii de inalta calitate la pregatirea baschetbalistica de top”, a spus Spiros Spiropoulos, reprezentantul agentiei Real Time Events, care se ocupa de managementul PWBA. Pe de alta parte, presedintele clubului elen, Ilias Michalarias, a subliniat: “Suntem incantati sa contribuim la dezvoltarea PWBA. Suntem convinsi ca la Pro Basketball Academy am gasit un partener strategic in Romania pentru dezvoltarea retelei noastre iar echipa invingatoare va purta cu mandrie valorile si numele Panathinaikos AC. Aceasta extindere catre Romania este un exemplu foarte bun de urmat pentru ce ne dorim pe viitor la Panathinaikos AC. Cooperarea aceasta la nivel de academii se va extinde in plan mondial, pentru a oferi cel mai inalt nivel de pregatire, dar si posibilitatea de a creea ceva special pentru fanii baschetului din Romania.”
La randul sau, presedintele Pro Basketball Academy, Tiberiu Dumitrescu, a mentionat: “Pro Basketball Academy este onorata si incantata sa devina parte a familiei Panathinaikos AC. Munca uriasa depusa pana acum pentru a duce pregatirea baschetbalistica la un nivel cat mai ridicat este rasplatita prin aceasta colaborare si suntem gata sa continuam, impreuna cu Panathinikos AC, pentru a oferi sportivilor romani servicii de calitate in pregatirea profesionala baschetbalistica.” Nu in ultimul rand, coordonatorul Pro Basketball Academy, antrenorul Igor Georgiev, a tinut sa precizeze: “Baschetul din Romania este acum binecuvantat sa fie asociat cu o astfel de organizatie istorica. Este o recunoastere deosebita pentru mine ca antrenor sa coordonez activitatea baschetbalistica in cadrul acestei colaborari si astept cu nerabdare sa impartasesc cunostintele mele pentru toti jucatorii care vor deveni parte a familiei Panathinaikos AC”.
 

Parteneri