Foto

Parteneriat cu Mediafax Group pentru promovarea meciurilor din LNBM si LNBF

Din dorinta de a promova baschetul de performanta din Liga Nationala de Baschet Masculin si Liga Nationala de Baschet Feminin catre cat mai multi utilizatori de internet prin transmisiuni in direct si/sau inregistrate, difuzate in acest mediu de comunicare, precum si din dorinta de a creste vizibilitatea baschetului in Romania, Federatia Romana de Baschet va informeaza ca a incheiat in aceste zile un parteneriat cu Mediafax Group pentru un an. Conform contractului, Federatia Romana de Baschet a cesionat catre Mediafax Group drepturile neexclusive de comunicare publica, exclusiv prin intermediul prosport.ro si a contului de facebook prosport.ro, a unor meciuri din LNBM si LNBF ce vor fi produse si transmise de canalul oficial de youtube FRB TV.
In aceste conditii, promovarea unor meciuri din LNBM si LNBF va fi realizata din acest week-end si cu sprijinul portalului www.prosport.ro, care are aproximativ 250.000 de utilizatori unici/zi. Astfel, incepand cu 2 decembrie, fanii baschetului romanesc vor avea ocazia sa urmareasca in direct sau inregistrat meciuri din LNBM, LNBF sau Cupa Romaniei atat pe posturile de televiziune DIGI SPORT, cat si pe canalele youtube FRB TV si prosport.ro, dar si pe pagina de facebook a prosport.ro.
 
Tinand cont de programarea partidelor din acest week-end, va prezentam mai jos meciurile din LNBM si LNBF care vor fi transmise in direct:
 
Vineri, 01.12.2017
BC SCM Timisoara - CSM Steaua Bucuresti Eximbank (etapa VII, LNBM, in direct pe DIGI SPORT de la ora 17:15)

Sambata, 02.12.2017
Universitatea Cluj-Napoca - CSTB Olimpia Brasov (etapa VIII, LNBF, in direct pe DIGI SPORT de la ora 17:00)
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca - CSM CSU Oradea (etapa VII, LNBM, in direct pe DIGI SPORT de la ora 20:00)
BCMU FC Arges Pitesti - Politehnica Iasi (etapa VII, LNBM, in direct pe FRB TV si prosport.ro, ora 18:00)

Duminica, 03.12.2017
Phoenix Galati - BC CSU Sibiu (etapa VII, LNBM, in direct pe DIGI SPORT de la ora 18:00)
CSM Satu Mare - ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (etapa VIII, LNBF, in direct pe FRB TV si prosport.ro, ora 18:00)

Parteneri