Foto

Patru echipe continua lupta pentru trofeul LNBF, editia 2016-2017

Duminica seara a fost stabilita si cea de-a patra echipa calificata in careul de asi al Ligii Nationale de Baschet Feminin, editia 2016-2017, CSM Targoviste reusind sa se impuna in fata echipei CSM Satu Mare, cu scorul de 57-43 si sa castige astfel batalia din sferturile de finala cu scorul general de 2-1. In urma acestui rezultat, CSM Targoviste continua marea batalie pentru mult ravnitul trofeu national alaturi de ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Universitatea Cluj-Napoca si Olimpia CSU Brasov, programul semifinalelor stabilind doua confruntari incendiare.
Astfel, conform locurilor din clasamentul sezonului regulat, in semifinalele LNBF se vor intalni:
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – Olimpia CSU Brasov
Universitatea Cluj-Napoca – CSM Targoviste
Faza semifinala se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri, primele partide fiind programate pentru 7 aprilie 2017 pe terenul echipei mai bine clasate.
Totodata, celelalte echipe eliminate din sferturile de finala continua sa evolueze pentru stabilirea locurilor 5-8 din clasamentul LNBF, in vreme ce BC Sirius Tg. Mures a reusit sa dispuna de Poli National Iasi, cu 69-67 si 78-67, si a ocupat locul 9.
Dar iata si programul meciurilor pentru locurile 5-8, cu precizarea ca primele meciuri se disputa in data de 7 aprilie pe terenul echipei mai bine clasate:
Phoenix Galati – CSBT Alexandria
CSM Satu Mare – UVG ICIM Arad
 
Programul integral al meciurilor din fazele eliminatorii poate fi vizualizat pe - http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/
 
Pe de alta parte, daca doriti sa vizualizati rezultatele inregistrate pana in prezent, dar si statisticile oficiale, puteti accesa - http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/#mbt:17-303$t&0=1

Parteneri