Foto

Patru pentru un trofeu!

In urma rezultatelor inregistrate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, sezonul 2012/2013, echipele masculine CSU Ploiesti, BC Timisoara, Gaz Metan Medias si U-Mobitelco BT Cluj-Napoca s-au calificat in FINAL 4.
Prima echipa care a pasit spre turneul final a fost BC Timisoara, care a reusit sa treaca de “obstacolul” CSU Atlassib Sibiu, banatenii trecandu-si in cont doua victorii: 84-82 (tur, la Timisoara) si 76-73 (retur, la Sibiu). Cea de-a doua echipa care a acces in “careul de asi” al competitiei KO a fost CSU Ploiesti, dupa ce echipa pregatita de Vladimir Arnautovic a reusit sa depaseasca CSS Giurgiu in ambele dispute: 76-63 (tur, la Giurgiu) si 78-76 (retur, la Brazi). Dupa 24 de ore, tabloul FINAL 4 a fost completat de Gaz Metan Medias, care a eliminat detinatoarea Cupei Romaniei, BCM U Pitesti, gruparea antrenata de Marcel Tenter reusind sa anihileze avantajul obtinut de pitesti in tur si sa se califice cu scorul general de 155-142: 68-74 (tur, la Pitesti) si 87-68 (retur, la Medias). Ultima echipa care s-a calificat la turneul final a fost U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, gruparea pregatita de Niksa Bavcevic reusind sa treaca de liderul la zi al LNBM, CSM Oradea, cu scorul general de 145-137, la capatul a doua dispute extrem de interesante: 70-76 (tur, la Oradea) si 75-61 (retur, la Cluj).

Astfel, in urma rezultatelor din sferturile de finala si a programului stabilit prin tragere la sorti anul trecut, iata cum arata tabloul FINAL 4, turneu care se va desfasura, in perioada 06-07 aprilie, intr-o locatie care va fi stabilita cat de curand:
 
Semifinale (06 aprilie)
 
U-Mobitelco BC Cluj-Napoca – CSU Ploiesti
BC Timisoara – Gaz Metan Medias
 
Invingatoarele din semifinale isi vor disputa trofeul mult ravnit din sezonul 2012/2013 in seara zilei de 07 aprilie.

Parteneri