Foto

Premii fabuloase pentru spectatorii de la Romania-Bosnia!

Sambata, echipa nationala de baschet feminin a Romaniei are nevoie - mai multa ca niciodata - de sprijinul suporterilor pentru a debuta “cu dreptul” in preliminariile pentru Campionatul European (EuroBasket Women) 2017.

Visul frumos al umplerii celei mai mari si moderne sali de sport din Romania (Sala Polivalenta din Cluj-Napoca) poate deveni realizabil in conditiile in care publicul clujean este fidel cunoscator al baschetului, disciplina cu enorma traditie sub Feleac.

Federatia Romana de Baschet a anuntat deja ca va dona incasarile de la aceasta partida familiilor victimelor cumplitului incendiu din clubul Colectiv, iar BANCA TRANSILVANIA, Sponsorul Oficial al echipei nationale de baschet feminin a decis sa DUBLEZE aceasta suma.
Pe langa aceasta latura umanitara, FRB a decis sa rasplateasca si fidelitatea fanilor. Astfel, prin tragere la sorti, la pauza meciului vor fi oferite premii extrem de atractive pentru spectatori.

PYRAMIS, prin magazinul online www.casasigradina.ro, va rasplati un fan cu utilarea completa a unei bucatarii cu produse Pyramis in valoare de 8.000 lei! Norocosul castigator al tombolei va obtine toate echipamentele necesare utilarii complete a bucatariei: chiuveta inox, baterie, cuptor electric, plita pe gaz, hota, masina de spalat vase si combina frigorifica incorporabila!

De asemenea, DeLONGHI ofera cate un espressor de cafea pentru 5 fani.

Pe langa toate acestea, numeroase alte premii oferite de BANCA TRANSILVANIA, Sponsorul Oficial al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei: 300 de tricouri, 300 de sepci si 70 de mingi.


Biletele la meciul Romania - Bosnia costa 10 lei si se pot achizitiona atat de la casele de bilete de la Sala Polivalenta, cat si online, AICI.

Parteneri