Foto

PROGRAMUL FINAL 4 CUPA ROMANIEI SUPERBET

In perioada 11-12 aprilie 2014, Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti va gazdui meciurile din cadrul “Final 4 Cupa Romaniei – Superbet”, masculin, editia 2013/2014, intrecere organizata sub egida FR Baschet de catre CSU Asesoft Ploiesti. In urma tragerii la sorti si a discutiilor cu partenerul DIGI SPORT, Federatia Romana de Baschet anunta programul oficial al meciurilor televizate din cadrul turneului final al intrecerii KO:
 
11.04.2014
Ora 17:30
CSM Oradea – BCM U Pitesti (in direct pe DIGI SPORT)
Ora 19:45 CSU Asesoft Ploiesti – Energia Rovinari (in direct pe DIGI SPORT)
 
12.04.2014
Ora 16:30 Finala mica (intre invinsele din semifinale; in direct pe DIGI SPORT)
Ora 18:45 Finala mare (intre invingatoarele din semifinale; in direct pe DIGI SPORT)
 
Concursuri interactive cu publicul
 
Organizatorii Final 4 Cupa Romaniei – Superbet, CSU Asesoft Ploiesti, pregatesc mai multe surprize si concursuri cu premii pentru fanii celor patru echipe participante, anunta site-ul oficial www.csuasesoft.ro. Tricouri, mingi de baschet, premii tentante in bani, care pot ajunge pana la 4.000 de lei, o camera foto, dar si o excursie de 1 Mai pe Litoralul Marii Negre, pentru doua persoane, toate ii asteapta pe suporterii prezenti in Sala Sporturilor “Olimpia” in cele doua zile de competitie.
“Algabeth”, partenerul campioanei CSU Asesoft Ploiesti, propune o intrecere interesanta, inaintea primei semifinale, dintre CSM Oradea si BCM U Pitesti. Cinci spectatori vor fi alesi de catre crainicul salii pentru a arunca la cos din cele doua tribune, fiecare avand la indemana cate doua incercari. Castigatorul va primi o minge de baschet semnata de capitanii celor patru echipe participante la “Final 4 Cupa Romaniei – Superbet”, iar ocupantii locurilor 2 si 3 vor fi recompensati cu cate un tricou special confectionat pentru acest eveniment.
“Superbet”, sponsor oficial al turneului final, se va implica in organizarea unui concurs de aruncari libere, care, inaintea fiecarei semifinale, va opune doi suporteri ai echipelor ce vor urma sa se confrunte in Sala Sporturilor “Olimpia”. Concursul, unul contra-cronometru, propune aruncari de la linia de fault timp de un minut, in paralel la cele doua panouri, castigatorii urmand sa-si dispute, a doua zi, finala mare, iar învinsii, finala mica. Invingatorul acestei intreceri va fi recompensat cu o excursie la mare pentru doua persoane, in perioada 1-2 mai, oferita de agentia de turism „A&S Travel”, locul 2 va primi o minge de baschet, iar locurile 3 si 4 cate un tricou special confectionat pentru Final 4 Cupa Romaniei - Superbet.
“Kaproni” pune la bataie o suma importanta de bani pentru fanii celor patru echipe participante. In pauza fiecarei partide, sase suporteri vor fi selectati din tribunele Salii Sporturilor “Olimpia” (cate unul din fiecare sector) si invitati sa arunce de la centrul terenului. Acestia vor avea la dispozitie cate doua tentative, castigatorul sau, dupa caz, castigatorii, urmand sa imparta un premiu de 1.000 de lei. Suma de bani poate ajunge pana la 4.000 de lei, in cazul in care va exista cate cel putin un castigator la fiecare meci din cadrul turneului final. De asemenea, in pauzele partidelor, mini-majoretele clubului ploiestean si micutii baschetbalisti de la Asesoft Junior vor oferi demonstratii pe parchetul Salii Sporturilor “Olimpia”.
Dar surprizele pentru fani nu se opresc aici, anunta organizatorii pe site-ul oficial www.csuasesoft.ro. “Idilis” pune la bataie o camera foto pentru cel mai inspirat spectator, care va surprinde, in format foto sau video, momente din cadrul turneului final. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti postezi pe profilul de facebook fotografia respectiva, folosind htag-ul #F4SUPERBET. Dupa incheierea turneului final, CSU Aseosft va anunta pe pagina oficiala de facebook castigatorul acestui concurs.
 
Acreditari pentru presa
 
Reprezentantii mass-media care doresc sa se acrediteze pentru “Final 4 Cupa Romaniei – Superbet”, masculin, editia 2013/2014, sunt rugati de catre organizatori sa trimita cererile de acreditare NOMINALE, la adresa de e-mail bogdan@csuasesoft.ro. Data limita pentru primirea cererilor este marti, 08 aprilie, ora 20:00. Solicitarile primite ulterior nu vor fi luate in considerare.
 

Parteneri