Foto

Programul meciurilor din fazele superioare ale Cupei Romaniei, editia 2018-2019

Sala de conferinte “Mihai Nedeff” din sediul Federatiei Romane de Baschet a gazduit, luni, tragerea la sorti pentru fazele superioare ale Cupei Romaniei, atat pentru intrecerile echipelor masculine, cat si pentru cele feminine. In prezenta unor reprezentati ai structurilor sportive inscrise in LNBM si LNBF, au fost extrase numele celor 16 echipe care continua cursa din competitiile KO.
Astfel, mai jos va prezentam tabloul meciurilor din cadrul fazei secunde a Cupei Romaniei, feminin, editia 2018-2019, cu precizarea ca programul competitional prevede ca partidele tur sa se desfasoare in data de 27 februarie 2019, iar intalnirile retur se vor disputa in data de 6 martie 2019:
 

1 Phoenix Stiinta Constanta CS Municipal Alexandria
2 ACS Sepsi Sic Sfantu Gheorghe FCC ICIM CSB Arad
3 CS Municipal Targoviste CS Municipal Satu Mare
4 ACS KSE Targu Secuiesc CSTBV Olimpia CSU Brasov

 
Invingatoarele vor accede in Final 4 Cupa Romaniei, turneu ce se va desfasura in perioada 30-31 martie 2019.

Dupa ce s-au stabilit confruntarile din intrecerea feminina, a fost randul competitiei masculine sa-si definitiveze tabloul pentru turul al III-lea din cadrul Cupei Romaniei, masculin, editia 2018-2019. Astfel, in urma tragerii la sorti, vom avea urmatoarele patru duble, cu precizarea ca din faza urmatoare (turul IV) vor intra in cursa si primele patru clasate in sezonul trecut al LNBM, respectiv CSM CSU Oradea, Steaua Bucuresti, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si BC CSU Sibiu:
 

1 ABC Athletic Constanta Dinamo Stiinta Bucuresti
2 CS Municipal Sighetu Marmatiei CS SCM Timisoara
3 CS Municipal Medias SCMU Craiova
4 CS Municipal Targu Mures BCMU FC Arges Pitesti

 
Calendarul competitional al intrecerii masculine prevede ca meciurile din faza a III-a sa se desfasoare astfel: in data de 30 ianuarie 2019 (partidele tur) si in data de 6 februarie (partidele retur). Invingatoarele vor accede in turul al IV-lea, iar turneul Final 4 Cupa Romaniei este programat sa se dispute in perioada 17-18 aprilie 2019.

Parteneri