Foto

Psihologia sportului pentru antrenori, o carte in folosul performantei!

Fostul pivot al echipei masculine Universitatea Cluj-Napoca, Marius Craciun, a ramas aproape de fenomenul sportiv de performanta dupa ce si-a agatat ghetele in cui si profeseaza de mai bine de doua decenii ca psiholog clinician in municipiul de pe malurile Somesului. De altfel, Marius Craciun poate fi considerat un “pionier” in domeniu, dupa ce in 1990 a deschis primul cabinet psihologic privat din Cluj-Napoca. In prezent, este si cadru didactic universitar la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Departamentul de psihologie, in cadrul Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj, avand si o experienta clinica impresionanta, cu 15 ani petrecuti ca psiholog clinician la Spitalul de Recuperare din Cluj.
Si cum psihologia si sportul de performanta fac casa buna, profesor doctor Marius Craciun a scos pe piata cea de-a doua editie a cartii sale, “Psihologia sportului pentru antrenori”, o lucrare deosebit de importanta, care poate fi achizitionata de doritori la pretul promotional de numai 30 de lei, la care se adauga 10 lei taxe de curierat.
“Psihologia Sportului pentru Antrenori” este o carte apreciata deja de multi specialisti de calibru, informatiile extrem de utile permitand antrenorilor sa-si ajute elevii in dezvoltarea abilitatilor mintale necesare pentru atingerea excelentei in sport dar si in viata. In timp ce alte carti arata ce ar trebui facut pentru a creste performanta sportivilor, cartea aparuta sub semnatura fostului baschetbalist clujean ofera sfaturi si tehnici pentru a sti concret cum sa realizezi acest lucru. Cunostintele sunt prezentate intr-un limbaj accesibil, fiind vizate abilitati mintale, cum ar fi: reglarea activarii, controlul emotional, stabilirea scopurilor, motivatia, controlul atentional, imageria mintala si multe altele.
In sfarsit o carte care ofera multe raspunsuri la intrebarile pe care si le pun antrenorii cu privire la pregatirea mentala. Recomand cartea tuturor antrenorilor, dar si sportivilor”, spune celebrul antrenor Florin Bercean, cel care a pregatit-o si indrumat-o pe judoka Alina Dumitru spre aurul olimpic! 
Cartea, sau mai spus ghidul in psihologia sportului, a fost scrisa in primul rand pentru antrenori, dar poate fi folosita cu succes si de catre sportivi sau chiar de oamenii obisnuiti, dornici sa-si atinga obiectivele si sa realizeze ”performante” in tot ceea ce intreprind (activite profesionala, pregatire scolara, dezvoltare personala etc).
Psihologia Sportului pentru Antrenori” poate fi achizitionata printr-o solicitare transmisa pe mail, la adresa psiho_conseil@yahoo.com.
Mai multe detalii despre cum puteti comanda gasiti pe:
http://us8.campaign-archive2.com/?u=bb5964b04695034c9c2772ee6&id=c8c4821bcf

Parteneri