Foto

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger gata de start

Cel mai puternic turneu de baschet 3x3 din Europa Centrala si de Est, “Raiffeisen Bank Bucharest Challenger”, este gata de start. Pregatirile arenei de baschet din Piata Universitatii sunt aproape de final, pe terenul secundar se joaca baschet deja de doua zile iar echipele participante au inceput sa soseasca. Invitati speciali la evenimentul organizat de Sport Arena, trupa italiana “Da Move Crew” a incins, joi seara, centrul vechi al Capitalei. Magicienii italieni, responsabili cu spectacolul la “Raiffeisen Bank Bucharest Challenger”, au efectuat o scurta sesiune de antrenament in Piata Universitatii iar apoi au pornit prin centrul vechi al Capitalei pentru a incanta lumea cu giumbuslucurile lor care aduc aminte de mult mai celebri “Harlem Globetrotters”.
 
Astfel, sambata si duminica se anunta doua zile pline de baschet si de spectacol pe terenurile amenajate in Piata Universitatii si probabil ca Mihai Viteazul, Spiru Haret, Ion Heliade Radulescu si Gheorghe Lazar sunt gata si ei sa-si faca echipa si sa joace alaturi de cei mai buni baschetbalisti din Romania si din Europa.
Conform organizatorilor, programul cuprinde pe langa meciurile “vedeta”, in care vor fi angrenati campionii mondiali din Serbia sau starurile baschetului 3×3 din Romania, Angel Stantana si Catalin Vlaicu, si show-urile realizate de “Da Move Crew”, momentele majoretelor “Dracula's Girls”, vicecampioane nationale, precum si multe concursuri pentru spectatori si un concert al celor de la “Yelllow”, o trupa autohtona in plina ascensiune.
De asemenea, duminica seara va fi organizat si un concurs de milioane, unul dintre spectatorii aflati in tribune avand sansa sa castige 1000 de lei daca va inscrie de la centrul terenului. Pe de alta parte, cei mai buni dunkeri din Romania se vor intrece intr-un concurs cu o miza speciala: castigatorul va pleca la Praga pentru a concura importriva dunkerilor profesionisti din FIBA 3x3 World Tour.
 
Dar iata programul complet al “Raiffeisen Bank Bucharest Challenger”:
 
Sambata, 27 iulie:
 
10.00 - 12.00: jocuri in cadrul “Raiffeisen Bank Bucharest Challenger” by Sport Arena Streetball
18.00 - 21.30: jocuri in cadrul “Raiffeisen Bank Bucharest Challenger” by Sport Arena Streetball
18.00: Show Da Move Crew
21.30: Concert Yelllow & Friends
 
Duminica, 28 iulie:
 
10.00 - 17.30: Terenurile pot fi utilizate de catre public, concursuri
18.00 - 22.00: jocuri in cadrul “Raiffeisen Bank Bucharest Challenger” by Sport Arena Streetball
19.30: Show Da Move Crew, Concurs de slam-dunk, Aruncarea de milioane
21.30: Finala competitiei
22.00: Festivitatea de premiere

Parteneri