Foto

Record de inscrieri la Campionatul National Universitar de Baschet 3X3

La sediul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport (strada Constantin Noica nr. 140), se va da maine STARTUL CAMPIONATULUI NATIONAL UNIVERSITAR DE BASCHET 3X3.Conform datelor inregistrate,  1485 de echipe de la peste 90 de facultati din 23 de centre universitare se vor duela pentru titlul de campion universitar.

Inaintea demararii jocurilor va avea loc cu incepere de la ora 14:00 o conferinta de presa la care vor fi prezenti actori importanti din domeniile educational si sport:  Adrian Socaciu si Calin Ile – fondatori Student Sport România, Sorin Moldovan – vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Sport si Tineret, Viorel Cojocaru – rector al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, Carmen Tocala – presedintele Federatiei Române de Baschet, Claudia Georgescu – secretar general al Federatiei Române a Sportului Scolar si Universitar.

Cu acest prilej reprezentantii mass-media vor fi invitati sa asiste  si la meciuri demonstrative care se vor juca intre echipa vedetelor (din care vor face parte C.R.B.L. si prietenii lui), echipa Adevarul Holding, echipa FRB, echipa UNEFS, echipa organizatorilor.

Campionatul National Universitar de Baschet Student Cup 2012 este un proiect care se adreseaza tuturor studentilor din România si care reuneste la startul competitiei peste 1400 de echipe din 23 de centre universitare. Desfasurat sub deviza „O lume mai buna prin sport”, evenimentul baschetbalistic incepe sa devina un punct de referinta al miscarii sportive la nivel universitar, stabilind astfel o traditie in rândul institutiilor de invatamânt superior din România. De asemenea, ofera o alternativa de petrecere a timpului intr-un climat de competitie. Studentii care participa la aceasta competitie vor forma echipe de câte patru jucatori (trei pe teren si o rezerva) si evolueaza respectând regulamentul FIBA de baschet 3X3.

Parteneri