Foto

Reprezentativele Romaniei U18 de 3X3 debuteaza astazi la Albena

Invitate si in acest an la Festivalul National Olimpic pentru Tineret de la  Albena (Bulgaria), loturile nationale ale Romaniei U18 de baschet 3x3 (masculin si feminin) intra astazi in lupta.

Reuniti ieri dimineata la la sediul COSR din zona Arcului de Triumf, delegatia Romaniei condusa de Ioan Ilies (reprezentantul COSR) s-a imbarcat cu succes pe ruta Bucuresti-Constanta-Albena si a ajuns cu bine la destinatie. Dupa cateva momente de relaxare, tricolorii au avut o sedinta tehnica si au pus la punct strategia pentru viitoarele meciuri.

De precizat ca  Romania va avea trei echipe participante la Festivalul de la Albena, dupa cum urmeaza:

O echipa feminina U18 formata din jucatoarele  Chitanu Alexandra, Salasel  Samira, Chifan Raluca coordonate de antrenoarea Florina Capatana si doua echipe masculine compuse din jucatorii Damian Andrei, Ene Andrei Vladut, Neguroiu Andrei, Hortoglu Mehmet, Staicu Catalin, Cazan Andrei si pregatite de Eugen Ilie, antrenorul lotului national masculin U18. De altfel, toti cei sase componenti ai echipelor masculine au facut parte din lotul largit al reprezentativei U18.

Deschiderea oficiala a competitiei va avea loc astazi, in jurul orei 12.30, imediat tinerii jucatori romani intrand in lupta pentru trofeu.





 

Parteneri