Foto

Rezultate inregistrate la Turneul U23 masculin (Update)

In prima zi a Turneului U23 Masculin, gazduit de “Arena de Baschet” din Bulevardul Basarabia nr.39,  Baris Aktas, Iosif Parlog, Dan Ioan, Emil Stavarache, Marian Ararau, Gabi Tudosa precum si alti tineri jucatori de valoare au lasat emotiile de-o parte si au pasit pe parchet, incantand asistenta cu evolutiile lor.

“Balul”  a fost deschis de Amicii Pitesti care a intalnit in primul joc al zielei  echipa CSS Targoviste.  Dupa un meci disputat, cu faze spectaculoase,  CSS Targoviste s-a impus cu 96-82. In partea a doua a zilei a avut loc si confruntarea mult asteptata dintre Probaschet Omnilogic Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti. Un meci al orgoliilor, in care nu mai putin de cinci jucatori (Baris Aktas, Dan Ioan, Alin Sipos, Virgil Baluta si Iosif Parlog) componenti ai prim-divizionarei Dinamo Bucuresti s-au regasit in garnitura pregatita de Igor Georgiev. De partea cealalta, ros-albastrii condusi de pe banca de fostul mare international Dan Niculescu au aliniat o formatie tanara, cu o mare dorinta de a invinge. Insa, in final, experienta mai mare a jucatorilor de la Probaschet Omnilogic Bucuresti s-a vazut si pe tabela de marcaj. 84-61 pentru Baris si compania, iar ziua de marti se anunta una incendiara, cu doua partide programate: Probaschet Omnilogic Bucuresti vs. CS Amicii Pitesti (ora 13:00) si CSS Tirgoviste vs. CSA Steaua Bucuresti (ora 21:00).

================


In a doua zi a Turneului U23 masculin, Probaschet Omnilogic Bucuresti a trecut la pas de CS Amicii Pitesti, cu scorul 124-59, Baris Aktas, Virgil Baluta si Iosif Parlog fiind principalii marcatori ai meciului.

In al doilea joc al zilei, CSA Steaua Bucuresti, pregatita de fostul mare international Dan Niculescu, s-a impus cu scorul 89-53 in fata gruparii CSS Targoviste.

Miercuri, in a treia zi si ultima a Turneului U23 masculin, in primul meci al zilei, Probaschet Omnilogic Bucuresti a castigat la capatul unui joc extrem de disputat  intalnirea cu CSS Targoviste, scorul final 101-88. Partida a avut un ritm extrem de alert, jucatorilor ambelor formatii dorind cu ardoare victoria. Chiar daca bucurestenii au inceput tare jocul si s-au distantat pe tabela gratie reusitelor semnate de Gabi Tudosa, Iosif Parlog si  Alin Sipos, jucatorii de la CSS Targoviste n-au lasat garda jos si au revenit. Intr-un final incandescent, experienta jucatorilor lui Igor Georgiev a facut diferenta si formatia bucuresteana a terminat neinvinsa Turneul U23.

Parteneri