Foto

Rezultate Procesul de Licentiere si Evaluare a antrenorilor de baschet, 2014

Biroul Federal din data de 25.07.2014 a decis validarea rezultatelor Procesului de licentiere a antrenorilor de baschet din prima sesiune pe anul 2014. Acestea sunt prezentate in Tabelul cu Rezultate de mai jos.
Biroul Federal a decis, de asemenea, ca antrenorii care nu au obtinut numarul minim de puncte (evaluare scrisa, practico-metodica, sau suma lor) sa mai poata sustina inca o data evaluarea in sesiunea a doua, programata a avea loc pentru data de 30-31 august 2014, impreuna cu antrenorii care nu s-au prezentat in prima sesiune. Taxa pentru antrenorii care sustin prima data evaluarea este de 100 lei, iar pentru cei care sustin a doua oara este de 300 lei.
Toti antrenorii care doresc sa sustina evaluarea in aceasta perioada TREBUIE sa se INSCRIE la adresa de mail: antrenori@frbaschet.ro pana la data de 15.08.2014.
 
Pe aceasta cale, FRB anunta totodata ca in perioada 08-09 septembrie va avea loc, in Bucuresti, Clinicul FIBA pentru antrenorii de seniori. Au obligatia sa fie prezenti la acest stagiu toti antrenorii principali si antrenorii asistenti de seniori (Liga I si Liga Nationala de Baschet). Pot participa de asemenea antrenori de la toate categoriile de varsta. Tematica si lectorii vor fi anuntati in cel mai scurt timp.

REZULTATE LICENTIERE EVALUARE - Tabelul poate fi vizualizat apasand AICI.


Parteneri