Foto

Romani in campionatele Europei: Double-double pentru Marginean si Mandache

Evolutie excelenta pentru Gabriela Marginean in derby-ul Atenei din prima liga elena de baschet feminin. Romanca a fost integralista pe parchet si a contribuit cu 21 de puncte si 11 recuperari la victoria echipei ei, Panathinaikos Atena in deplasarea de la Olympiakos. Marginean a fost cea mai buna marcatoare a Panathei, echipa care, dupa 6 etape, are doar o singura infrangere si ocupa locul 3 in prima liga din Grecia.

In prima liga italiana, A1, Erg Priolo a pierdut la limita, 54-58, in deplasarea de la Agos Ducato Lucca, pivotul echipei nationale, Florina Pascalau, marcand17 puncte.

Tot in Italia, dar in liga secunda, A2, Seria Sud, Andra Mandache (foto) a evoluat senzational in deplasarea de la La Spezia. Cu 23 de puncte si 16 recuperari (dintre care 11 defensive), Andra a fost cea mai buna jucatoare a echipei Gea Magazzini Alcamo in victoria cu 67-55.

In aceeasi serie, Elisabeth Pavel a inscris 6 puncte pentru echipa ei, Saces Napoli, in victoria cu 71-45 cu Ants Viterbo.

In prima liga spaniola, Claudia Pop a inscris 4 puncte, in meciul pierdut de echipa ei, Olesa Espanyol, 60-82, in deplasarea de la Mann Filter.





Parteneri