Foto

Romani in campionatele lumii

In a treia zi de Craciun, internationalii romani Vlad Moldoveanu si Andrei Mandache au revenit in fata suporterilor cu doua prestatii solide.

In Cipru, conducatorul de joc originar din Arad a evoluat 23 de minute pentru Keravnos Strovolou in disputa cu Enad si a contribuit din plin la victoria echipei sale cu scorul 104-84. Andrei Mandache si-a trecut in cont 13 puncte (4/4 la aruncarile de doua puncte, 1/3 la aruncarile de trei puncte si 2/3 la aruncari libere) si a mai contabilizat 3 recuperari, 3 pase decisive si o interceptie. Gratie victoriei de ieri, Keravnos termina anul neinvinsa in campionatul din Cipru, ocupand pozitia intai din clasament cu 10 victorii adunate.

In Italia, internationalul Vlad Moldoveanu a evoluat ca titular  pentru Benetton Treviso in deplasarea de la Canadian Solar Bologna, castigata de gazde cu scorul 74-61. Extrema de forta a nationalei Romaniei a bifat 30 de minute in garnitura lui Sasha Djordjevic si a reusit 7 puncte (1x3) si 6 recuperari.Urmatorul meci pentru alb-verzi este programat pe 30 decembrie 2011 pe teren propriu impotriva liderului Montepaschi siena.

Parteneri