Foto

Romani in Campionatele lumii

In Palaverde, asa cum se numeste sala unde Benetton Treviso disputa meciurile de-acasa, echipa la care evolueaza internationalul roman Vlad Moldoveanu a cedat sambata seara cu 71-72 in fata gruparii Sidigas Avellino.

Chiar daca in Cupele Europene formatia pregatita de Sasha Djordjevic a smuls o victorie importanta in fata rusilor de la Kuban Krasnodar, in campionatul din cizma "alb-verzii" nu isi gasesc ritmul si oscileaza evolutiile surprinzatoare cu unele mai putin reusite. Inconstanta i-a costat pe jucatorii lui Benetton si in ultimul joc, debutul slab de meci atarnand greu in soarta partidei de sambata seara. Extrema de forta a nationalei Romaniei a bifat 22 de minute, timp in care a reusit 5 puncte si 4 recuperari. Esecul din acest week-end i-a aruncat pe "verzi" pe locul al 12-lea in clasament.

In Cipru, Keravnos Strovolou, echipa unde activeaza internationalul Andrei Mandache, si-a asigurat biletele pentru semifinalele Cupei Ciprului, dupa victoria de sambata seara cu scorul 89-75 pe terenul rivaliilor de la AEL. Fundasul roman a evoluat pentru invingatori si a contribuit cu 2 puncte si 3 recuperari.



 

Parteneri