Foto

Romania intalneste Camerun in sferturile Jocurilor Francofoniei

Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a ocupat locul secund in Grupa C a Jocurilor Francofoniei, intreceri care se deruleaza in aceste zile la Nisa, si a obtinut calificarea in faza urmatoare, unde va intalni, miercuri seara, cu incepere de la ora 18:30,  selectionata Camerun, liderul Grupei D.
 
Luni seara, a cazut “cortina” peste prima faza a turneului de baschet din cadrul celei de-a VII-a editii a Jocurilor Francofoniei, primele doua echipe clasate in cele patru serii preliminare, printre care si selectionata tricolora pregatita de antrenorii Florin Nini si Dan Fleseriu, primind biletele pentru sferturile de finala. Conform rezultatelor inregistrate in prima faza, in sferturile de finala au “urcat” Franta, Canada-Quebec, Luxemburg, Cote d’Ivoire, Belgia-Bruxelles (selectionata valona), Mali, Camerun si Romania. Dar iata si programul jocurilor din faza urmatoare de la Nisa, programate sa se desfasoare in data de 11 septembrie:
 
Canada-Quebec – Franta (ora 12:00)
Luxemburg - Cote d’Ivoire (ora 14:15)
Belgia-Bruxelles – Mali (ora 16:30)
Camerun – Romania (ora 18:15)
 
Viitoarea adversara a Romaniei, selectionata Camerun, s-a calificat in aceasta faza dupa ce a obtinut doua victorii in Grupa D, 41-39 cu Mali si 73-44 cu Elvetia.

Parteneri