Foto

Romania intalneste duminica Georgia

Nationala Romaniei va intalni Georgia, in penultimul meci disputat pe teren propriu, in preliminariile EuroBasket 2013. Duelul de la Sibiu este programat duminica, de la ora 19:00, in Sala Sporturilor “Transilvania” si va fi transmis in direct de postul Digi Sport.

Tricolorii lui Mladen Ostojic si Sorin Hartman vor avea ocazia sa isi ia revansa in fata gruzinilor lui Zaza Pachulia si sa stearga cu buretele infrangerea de la Tbilisi (in meciul tur, echipa Romaniei a pierdut 80-64).


Zaza Pachulia – starul georgienilor


Asa cum era de asteptat, Zaza Pachulia este principala arma ofenisva a grunzilor. Centrul de 2 metri si 10 centimetri are o medie de  18 puncte pe meci si 8.3 recuperari, in actualele preliminarii EuroBasket 2013.  De altfel, jucatorul crescut in Turcia la Ulkersport si slefuit in NBA la Atlanta Hawks a reusit in ultimul meci al Georgiei sa marheze 23 de puncte in fata Olandei.

Conducator de joc naturalizat


La fel ca si nationala Olandei si Georgia beneficiaza de serviciile unui conducator de joc american, naturalizat. Jacob Everse Pullen, absolvent al Kansas State Univeristy este titularul incontestabil al gruzinilor, jucatorul de peste Ocean avand o medie de 16 puncte pe meci si 2.5 pase decisive in 28,5 minute jucate pe meci.

Intrarea libera la meci


La jocul cu Georgia din Sala Sporturilor "Transilvania" din Sibiu, ca de altlfel la toate partidele disputate de tricolori pe teren propriu in actualele preliminarii EuroBasket, accesul va fi liber. Jocul este programat sa inceapa la ora 19:00.

Parteneri