Romania intalneste Georgia la debutul Europenelor U20 de la Oradea

Municipiul Oradea devine pentru urmatoarele zece zile un punct de atractie important pe harta baschetului continental, Antonio Alexe Arena si Sala de Sport a Colegiului Economic “Partenie Cosma” urmand sa gazduiasca, in perioada 14-23 iulie, meciurile din cadrul Campionatului European U20, masculin, Divizia B. La startul competitiei europene de tineret s-au prezentat 21 de reprezentative nationale, printre care se numara si cea a Romaniei, tricolorii pregatiti de antrenorul Tudor Costescu urmand sa evolueze in cadrul Grupei C, impotriva nationalelor similare ale Macedoniei, Albaniei, Maltei si Georgiei. Joi seara, in sala de conferinte de la Continental Forum Oradea a avut loc sedinta tehnica prezidata de Branko Lozanov, iar la finalul acesteia s-a realizat validarea participantilor.
Astfel, conform listei oficiale FIBA, iata componenta nationalei Romaniei pentru FIBA U20 European Championship 2017, Division B, presented by Banca Transilvania:
Darwiche Georges - 5
Engi-Rosenfeld David - 6
Gheorghe Tudor - 7
Kuti Nandor - 8
Iliescu Andrei - 9
Nicolescu Bogdan - 10
Virna Radu - 11
Popa Bogdan -12
Ionescu Sebastian - 13
Berceanu Ionut - 14
Cate Emanuel - 15
Diaconescu George – 16
Staff-ul tehnic al nationalei tricolore este format din antrenorul principal Tudor Costescu, sprijinit de secunzii Bascoveanu Ionut si Ziguli Alexandru, de preparatorul fizic Radu Cosmin si de fizioterapeutul Grigoras Alin.
Vineri, de la ora 18:30, imediat dupa ceremonia de deschidere a competitiei continentale, nationala Romaniei va intalni in Antonio Alexe Arena incomoda nationala a Georgiei, intr-un meci important in economia calificarii in fazele urmatoare. Dar iata si programul meciurilor pe care Romania le sustine in Grupa C:
Romania – Georgia (14 iulie, ora 18:30)
Malta – Romania (16 iulie, ora 18:30)
Macedonia – Romania (18 iulie, ora 18:30)
Romania – Albania (19 iulie, ora 18:30)
In functie de rezultatele din grupe, primele doua clasate acced in fazele superioare eliminatorii, finala intrecerii continentale fiind programata sa se desfasoare in Antonio Alexe Arena in data de 23 iulie, de la ora 20:30.
 
Toate meciurile din Antonio Alexe Arena pot fi urmarite live-streaming pe - https://www.youtube.com/user/FIBAWorld
 
 
Mai multe informatii pe site-ul oficial al FIBA U20 European Championship 2017, Division B, presented by Banca Transilvania: www.fiba.com/europe/u20b/2017

Parteneri