Foto

Romania primeste replica Croatiei in runda secunda a Grupei C din FIBA EuroBasket 2017

Sambata este o zi plina pentru FIBA EuroBasket 2017. Dupa ce joi deschiderea celui mai important eveniment baschetbalistic european a fost realizata la Helsinki si Tel Aviv iar vineri s-au aprins reflectoarele si la Cluj-Napoca si Istanbul, in cea de-a treia zi sunt programate sa se desfasoare toate cele 12 meciuri din cadrul celor patru grupe principale.
La Cluj-Napoca, Sala Polivalenta va gazdui trei dispute extrem de interesante din cadrul Grupei C, spectacolul baschetbalistic fiind programat sa inceapa la ora 15:00. Astfel, fanii baschetului si nu numai vor avea ocazia sa se delecteze cu o disputa de zile mari intre Muntenegru si Ungaria, doua nationale care viseaza cu ochii deschisi la o calificare in fazele superioare de la Istanbul. De la ora 17:45 vor intra pe parchet Spania si Cehia, intr-o partida in care detinatoarea trofeului european are prima cota si promite un nou regal baschetbalistic.
Ultima confruntare a zilei va aduce fata-n fata nationalele Romaniei si Croatiei, de la ora 20:30, “Vulturii” fiind dornici sa repete momentele bune din jocul inaugural cu Cehia si, de ce nu, sa rastoarne previziunile specialistilor. De altfel, in pofida esecului din runda de deschidere, baschetbalistii pregatiti de antrenorul Marcel Tenter sunt increzatori si spera la un rezultat notabil, liderul Vlad Moldoveanu transmitand si un mesaj suporterilor romani: “Imi doresc sa jucam cu sala plina. Sunt momente in joc cand chiar simti nevoia de suport din tribune. Avem nevoie sa ne impinga putin si sa toarne plumb in picioarele adversarilor. Sunt convins ca vor fi alaturi de noi, asa cum de foarte multe ori au facut-o, si vom juca cu casa inchisa!”
Si daca tot am amintit de meciurile care se vor desfasura astazi in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, va prezentam mai jos programul complet al zilei:
 
Grupa A (Helsinki)
Polonia - Islanda (ora 13:45)
Grecia - Franta (ora 16:30)
Finlanda - Slovenia (ora 20:00)
Grupa B (Tel-Aviv)
Georgia - Germania (ora 15:45)
Ucraina – Italia (ora 18:30)
Israel - Lituania (ora 21:30)
Grupa C (Cluj-Napoca)
Muntenegru - Ungaria (ora 15:00)
Cehia - Spania (ora 17:45)
Croatia - Romania (ora 20:30, in direct pe TVR 2)
Grupa D (Istanbul)
Letonia - Belgia (ora 14:15)
Rusia - Serbia (ora 17:00)
Marea Britanie - Turcia (ora 21:00)

Parteneri