Foto

Romania reintra in focurile preliminariilor EuroBasket


Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei va pleca duminica dupa-amiaza spre Stockholm, pentru a participa luni seara, in Palatul Sporturilor din Norrkoping, la meciul retur cu selectionata similara a Suediei, din cadrul preliminariilor EuroBasket 2013. Dupa aproape doua saptamani de pregatire, in care au participat si la cea de-a V-a editie a Cupei Natiunilor din Germania (nationala noastra a ocupat locul secund la Munster), tricolorii pregatiti de americanul John Carl Neumann si Andrei Beatu sunt dornici sa reinceapa "aventura" europeana. Dar iata si lista celor 12 sportivi care vor intra in focurile preliminariilor EuroBasket:

TUDOR ADRIAN
PAUL MIHAI
DRAGUSIN IONUT
DUMITRESCU TUDOR
CHETREANU DON PAUL
STEFAN VASILE
CAPUSAN ANDREI
POP IOAN
TOTH GEORGE
JUCAN TEODOR
JAKAB CRISTIAN
SILVASAN MIHAI

Inaintea meciului din Suedia, problemele medicale n-au ocolit lotul roman, dar doctorul Florin Oancea si kinetoterapeutul Mihai Veliscu cred ca pina la ora debutului (n.n. - luni seara, ora 19, ora Suediei) toti sportivii vor fi apti de joc.
Dar iata si programul celorlalte dispute din preliminarii:

18.08.2011
Romania - Albania - in ARENA de BASCHET din Bucuresti, ora 17.30 - meci transmis in direct de TVR2
21.08.2011
Azerbaijan - Romania - la Baku (ora 19)
24.08.2011
Romania - Belarus - in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, ora 17:30 - meci transmis in direct de TVR2

Mentionam ca Romania are trei victorii si o infrangere la activ si ocupa locul secund in grupa B, la egalitate cu Suedia (locul 1) si Azerbaijan (locul 3).

Parteneri