Foto

Romania s-a calificat in sferturile de finala ale FIBA 3x3 U18 World Cup din China!

Nationala de juniori a Romaniei a reusit sa se califice in faza meciurilor eliminatorii la FIBA 3x3 U18 World Cup 2017, dupa ce echipa formata din Victor Bogdan, Alexandru Coconea, Catalin Milos si Radu Petrescu a ocupat locul secund in Grupa D, cu trei victorii si o infrangere.
 
Cotata cap de serie nr. 4, gratie punctelor din ierarhia mondiala, echipa masculina U18 de baschet 3x3 a Romaniei a fost distribuita in Grupa D a FIBA 3x3 U18 World Cup, intreceri care se deruleaza, in perioada 28 iunie – 02 iulie, in localitatea chineza Chengdu, si care au adunat la start cele mai valoroase 20 de echipe din intreaga lume. Tinerii tricolori au intalnit pe rand nationalele Ugandei (scor 18-8), Iordaniei (scor 18-9), Belgiei (scor 11-18) si Indoneziei (scor 21-7), si au reusit, astfel, cu trei victorii si o infrangere, sa acceada in faza superioara a competitiei mondiale, ocupand locul al doilea in grupa D.
Conform programului oficial FIBA si al tabloului cu meciurile eliminatorii, echipa Romaniei va juca in sferturile de finala, duminica, 2 iulie, cu incepere de la ora 13:00, urmand sa intalneasca liderul Grupei A, puternica echipa a Olandei, cea care a si fost cap de serie nr. 1 si a castigat toate meciurile din prima faza.
Mai multe informatii pe - http://www.fiba.com/3x3u18worldcup/2017

Parteneri