Foto

Tricolorii au inregistrat patru victorii si o infrangere la U16 Petrovgrad Cup 2019


Nationala de cadeti a Romaniei a evoluat in week-end-ul recent incheiat in cadrul Turneului International U16 Petrovgrad Cup, editia 2019, tinerii tricolori pregatiti de antrenorul principal Branko Cuic adunand la Zrenjanin patru victorii si o infrangere.

Distribuita in cea de-a doua grupă, nationala U16 a Romaniei a castigat toate disputele cu adversarele din Grupa B, tinerii tricolori invingand pe rand echipele Petrovgrad Zrenjanin (scor 105-61) si Partizan Belgrad (75-65), dar si selectionata similara a Bulgariei (scor 92-66). Duminica, in cadrul unor meciuri amicale, Romania a fost invinsa de nationala similara a Serbiei (scor 69-98) si a reusit din nou sa treaca de Bulgaria (scor 86-75). Competitia de pregatire din Serbia a fost dedicata sportivilor din generatia 2003.

Toate meciurile din cadrul Turneului International U16 Petrovgrad Cup, editia 2019, au fost transmise pe canalul de YouTube dedicat competitiei.
Totodata, toate statisticile oficiale pot fi vizualizate pe pagina oficiala de facebook a competitiei.

Mentionam ca nationala de cadeti a Romaniei a fost formata din sportivi nascuti dupa 1 ianuarie 2003: Stefan Grasu, Vlad Marinau, Marian Cochelea, Marian Schmit, Gabriel Pop, Robert Licurici, Matei Dormeanu, Radu Ivanescu, Robin Mandisodza, Luca Nastrut, Alex Pasca, Dan Sucala si Alexandru Turdean. Asa cum v-am informat inainte de plecarea delegatiei noastre spre Zrenjanin, staff-ul tehnic al nationalei masculine U16 a Romaniei a fost alcatuit din Branko Cuic (antrenor principal), Sergiu Popa (antrenor secund), Aba Balint (fizioterapeut) si Igor Georgiev (coordonatorul lotului din partea FRB).

Parteneri