Foto

Romania U18 a invins Germania U18 la Ludwigsburg!

Reprezentativa feminina de baschet U18 a Romaniei a castigat primul joc din cadrul turneului international de la Ludwigsburg, invingand selectionata similara a Germaniei cu scorul de 72-64. Pentru echipa noastra, pregatita de Gheorghe Mandache si Stefania Bors, care a condus la un moment dat si la o diferenta de 20 de puncte, au punctat pe tabela de marcaj:
Sonia URSU (25 puncte, 5 recuperari, 6 interceptii) Laura PAL (15 puncte, 5 recuperari, 4 interceptii), Dora ARDELEAN (10 puncte, 8 recuperari, 3 interceptii), Bianca BLANARU (9 puncte, 9 recuperari, 2 interceptii), Oana BALUTA (6 puncte, 2 recuperari, 2 interceptii), Diana MORARU (3 puncte), Reka DOMOKOS (2 puncte, 3 recuperari) si Alina CRACIUN (2 puncte, 3 recuperari, 1 interceptie).
Din lotul tricolor de junioare care s-a deplasat in Germania mai fac parte: Alexandra DUMITRACHE, Liliana USURELU, Anita NAGY si Ana GRIGORE.
Conform programului anuntat de organizatori, Romania va intalni, vineri, puternica selectionata a Poloniei, iar sambata se va confrunta cu incomoda echipa a Olandei.

Parteneri