Romgaz sprijina activitatea juvenila din Performbaschet


Dupa mai multe actiuni derulate in intreaga tara in cadrul "Performbaschet, un pas inainte", program national derulat din veniturile proprii ale FRB si cu sprijinul partenerului SNGN Romgaz SA, cei mai talentati si valorosi baschetbalisti "under 16" au fost convocati sa se prezinte la Turneul Intercentre - Brasov 2011.
Astfel, in urma participarii la actiunile derulate in centrele zonale din Performbaschet, peste o suta de tineri baschetbalisti au lasat emotiile de-o parte si au sosit la Brasov ca sa impresioneze asistenta cu executiile lor tehnice si nu numai, vizand in principal selectia in lotul largit al echipei nationale U16, care anul viitor va evolua la Campionatul European de la Bucuresti.

Sositi inca de dimineta in Brasov, pustii s-au cazat la Hotel Aurora,  dupa care in jurul orei 15:00 s-au indreptat spre sala de sport a liceului “Grigore Moisil”, acolo unde au avut loc primele meciuri ale zilei.

Atent supravegheati de staff-ul  tehnic coordonat de profesorul Ion Nicolau, jucatorii impartiti in echipe formate din sportivi care au activat in diferite  centre de pregatire s-au luptat pe viata si pe moarte, din arsenalul executiilor nelipsind procedee spectaculoase care au incantat publicul.

Dupa patru meciuri istovitoare, seara s-a incheiat cu o scurta sedinta in care s-a prezentat programul zilei de maine.
 
Dar iata rezultatele inregistrate astazi la masculin:

Centrul de pregatire Bucuresti -  Centrul Sibiu si Mures: 74-65
Centrul de pregatire Brasov – Centrul de pregatire Cluj 36-61
Centrul de pregatire Galati si Constanta – Centrul de pregatire Craiova si Iasi 92-52
Centrul de pregatire Brasov – Centru de pregatire Sibiu si Pitesti 60-56
 
De asemenea, pe Colina Universitatii Transilvania au avut loc si doua meciuri intre selectionate feminine, in care s-au intalnit jucatoarele nascute 1996 din mai multe centre de pregatire.

Iata si rezultatele inregistrate:

Centru de pregatire Cluj, Oradea, Timisoara – Centrul de pregatire Bucuresti, Tg. Mures 78-45
Centrul de pregatire Galati, Iasi, Constanta, Craiova – Centrul de pregatire Tg. Mures, Brasov 46-83.

Parteneri