Foto

S-a incins lupta la Bucharest Streetball Weekend

"Cel mai frumos weekend din viata mea", asa a descris unul dintre participantii la Intersport Bucharest Streetball Weekend a treia zi de competitie. Cum era si firesc, inca de la primele ore ale diminetii iubitorii baschetului au venit in Piata George Enescu si au inceput sa incinga terenurile. Deja cocheta piateta din fata Ateneului a devenit ca un loc de pelerinaj, unde zeci de jucatori de Divizia A au oferit un spectacol pe cinste. Octavian Popa Calota, Matei Nuna, Aurel Urucatu, Andrei Vizitiu, Bogdan Stancut, Gabriel Tudosa, Bogdan Amariucai, tineri tricolori Vlad Stoicoviciu, Georgian Paun si Andrei Damian, Romina Filip, Alexandra Florea, Radu Paliciuc si multi altii au pasit pe terenurile de joc aduse de FIBA Europe si au aratat tot ce stiu, fara sa se menajeze nici o secunda. Driblinguri spectaculoase, patrunderi in mare viteza, slam-dunkuri de  efect, si multe alte executii de calitate s-au vazut sambata la Bucharest Streetball Weekend. Bineinteles, au existat si momente artistice, Stereo Dance, Block Busters Crew si Mini Block Busters  ridicand in picioare asistenta.  De asemenea, s-au desfasurat meciurile din Campionatul National Universitar de Baschet 3x3, echipele din Timisoara, Galati si Oradea luptandu-se pentru un loc in mare finala de maine.

Chiar daca norii au amenintat din nou Capitala, jocurile s-au desfasurat fara probleme in prima parte a zilei. In jurul orei 18:00 organizatorii au decis sa opreasca partidele din cauza ploii care usor-usor incepea sa puna din nou stapanire.

De mentionat ca Bucharest Streetball Weekend nu a atras doar jucatori de baschet. Jurnalisti, vedete si parinti au facut cu totii front comun si au venit in numar mare la evenimentul din centrul Capitalei. Chiar si mirese au pasit astazi pe terenurile FIBA Europe, doua cupluri voind sa imortalizeze cateva fotografii de colectie pe terenul de joc.

Maine este ultima zi de competitie si sunt programate finalele atat la turneul open, cat si la Campionatul National Universitar.


Asteptam sa ne urmariti si pe pagina noastra de facebook (www.facebook.com/frbaschet) si, de asemenea, asteptam filmulete  si fotografii de la Intersport Bucharest Streetball Weekend  pe adresa de mail edward.stanescu@frbaschet.ro

O ampla galerie foto actualizata gasiti aici.

Parteneri