Foto

S-a reunit nationala de senioare

Zambete, imbratisari, voie buna si o primire extrem de calduroasa la noul sediu din Bulevardul Basarbia nr.39, de asta au avut astazi parte componentele nationalei de senioare a Romaniei, reunite pentru o noua campanie europeana care va debuta luna viitoare.

Trezite dis de dimineata pentru a face vizita medicala, tricolorele noastre au mers la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, dupa care au sosit la "Casa Baschetului", acolo unde antrenorii Dan Fleseriu (CSM Satu Mare) si Tomas Bilek (CSU Alba-Iulia) deja le asteptau pe cele 13 internationale.

Rand pe rand, Anca Stoenescu, Annemarie Parau, Viorela Rus, Elisabeth Pavel, Andreea Orosz, Andreea  Hutanu, Anca Sipos, Cristiana Cutas, Eniko Laza (Tarta), Anita Meszaros, Alexandra Uiuiu si "mezinele" Cristina Bigica si Alexandra Ionescu si-au facut aparitia, atmosfera fiind una de relaxare si de bucurie.

Dupa ce si-au impartasit impresiile si emotiile revederii, jucatoarelor noastre au avut o scurta sedinta cu noul staff tehnic format din tinerii antrenori Dan Fleseriu (38 de ani) si Tomas Bilek (28 de ani). De precizat ca media celor doi antrenori a nationalei este extrem de scazuta: 33 de ani, probabil nationala noastra avand unul dintre cele mai tinere cupluri de antrenori de pe batranul continent.

Ulterior sedintei, formatia Romaniei a luat pranzul si a plecat spre Costinesti, acolo unde vor sustine un cantonament de  cateva zile de recuperare, refacere si pregatire fizica generala.

 












 

Parteneri