Foto

Sar cat Casa Poporului! Lords of Gravity la Wizz Air Sport Arena Streetball

Una dintre cele mai cunoscute trupe de slam dunk acrobatic din lume vine la Bucuresti, „Lords of Gravity” urmand sa incante asistenta la „3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball”, turneu organizat de Federatia Romana de Baschet, Sport Arena si ACS Sport Promotion in Piata Constitutiei din Capitala, intre 21 si 23 iunie 2013, si parte din circuitul european „3x3 EuroTour FIBA-Europe” si cel mondial “3x3 World Tour FIBA”.
 
Sfideaza gravitatia!
 
Trupa „Lords of Gravity” a fost infiintata in vara anului 2012, la Universitatea de Educatie Fizica din Budapesta, componentii ei avand insa ani buni de experientain domeniul slam dunk-ului acrobatic cu alte trupe.
In doar un singur an de la infiintare, a devenit una dintre cele mai celebre echipe de acest gen din lume, mai ales dupa ce a stabilit un record pentru “slam dunk-ul marcat de la cea mai mare distanta” – 7,55 metri, în cadrul NBA Europe Live Tour 2012, la Berlin.
Performerii de la “Lords of Gravity” au facut spectacol in toate colturile lumii, incluzand Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, meciuri din NBA si Bundesliga (atat la baschet, cat si la fotbal, la meciurile celor de la BayernMunchen), participand si la emisiunile concurs “British got Talent” (Anglia), unde au ajuns in semifinale si “Red or Black” (Italia) - http://youtu.be/OLpn_DyK1MM.
Interesant este ca toti componentii trupei au un background sportiv mai putin legat de baschet, fiind la origine practicanti de gimnastica sau fitness. Pregatirea si calitatile native ii ajuta, insa, enorm in executiile cele mai spectaculoase, avand ca procedee sarituri de pe mini-trambuline, care folosesc drept recuzita pentru toate spectacolele. Dar iata si componenta trupei “Lords of Gravity”:
Botond Akos Dajka – 23 ani
Csanad Karoly Borlay   – 22 ani
Levente Pal – 21 ani
Benjamin Goy – 21 ani
Artur Ferenc Duka – 22 ani
 
NU RATA OCAZIA SI VINO IN PIATA CONSTITUTIE SA JOCI BASCHET SI SA TE DELECTEZI CU ACROBATIILE PERFORMERILOR DE LA „LORDS OF GRAVITY” – INTREAREA LA 3x3 EUROTOUR WIZZ AIR SPORT ARENA STREETBALL ESTE LIBERA!!!

 

 
 

Parteneri