Foto

SCM CSS Craiova vs. Horizont Minsk, in direct pe TVR3!

In etapa a treia a FIBA EuroCup Women, echipa SCM CSS Craiova va intalni joi seara, in  Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, formatia Horizont Minsk din Belarus, intalnirea fiind transmisa in direct pe TVR 3, cu incepere de la ora 18:00.

Desi oltencele nu au reusit sa simta inca gustul victoriei in Cupele Europene, oficialii craioveni sunt optimisti inaintea confruntarii de maine seara.

“Incercam sa facem un meci bun maine si sa castigam, desi echipa din Minsk este o formatie foarte agresiva si omogena.  Chiar daca am pierdut la debut in Belarus, diferenta s-a facut in ultimele doua sferturi. Avem o echipa  foarte tanara, cu o medie de varsta de 19 ani sase luni. Daca vom reusi sa trecem peste acest dezavantaj, cred ca putem sa facem un meci mare. Asteptam ca publicul sa ne sustina ca de fiecare data si noi sa facem un joc bun”, a declarat Liviu Manea, antrenorul principal al formatiei din Banie.

In meciurile precedente, SCM CSS Craiova a a pierdut cu 92-53 la Minsk, iar pe teren propriu a pierdut greu, cu 64-69, confruntarea cu rusoaicele de la Spartak Noginsk.

Clasamentul grupei B a EuroCup arata astfel:
1.       BC Horizont Minsk (6p)
2.       Spartak Noginsk (4p)
3.       SCM CSS Craiova (3p)
 
Meciul de joi seara poate fi urmarit in direct pe TVR 3, cu incepere de la ora 18:00.


Foto: Remus Badea

Parteneri