Foto

Se cauta castigatorul marelui premiu Pyramis!

Spectatorii prezenti sambata seara in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca s-au bucurat din plin de spectacolul baschetbalistic oferit cu generozitate de nationalele feminine ale Romaniei si Bosniei&Hertegovina si au aclamat minute-n sir la final victoria tricolorelor noastre. Pe de alta parte, s-au bucurat de premiile consistente oferite prin concursuri sau tombole de catre sponsorii evenimentului, Banca Transilvania - sponsorul oficial al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei, Pyramis, DeLonghi, Campofrio, Herlitz si SportLife.
Astfel, Banca Transilvania – sponsorul oficial al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei a oferit prin intermediul unor vauchere mai multe premii, fanii din tribune castigand 300 de tricouri, 300 de sepci si 70 de mingi. La randul sau, DeLonghi a oferit prin intermediul magazinului on-line www.sintonia.ro cinci espressoare pentru iubitorii de espresso, cappuccino sau caffelatte, norocosii castigatori fiind Chiorean Titela, Ciortean Patricia, Ambrus Joseph, Roman Anca si Szekely Sandor. Campofrio a organizat un concurs cu cinci castigatori in cadrul campaniei Cadofrio, SportLife a oferit mingii si tricouri, iar Herlitz a contribuit cu produse de birotica si papetarie, de care s-au bucurat sute de copii din tribune.
Marele premiu, constand in utilarea completa a unei bucatarii cu produse Pyramis in valoare de 8.000 lei, a fost castigat de unul dintre suporterii din Sectorul 1 al Salii Polivalente, posesor al biletului 1 C14, randul 7, locul 9, dar acesta nu s-a prezentat la finalul meciului la punctul Info, asa cum a fost anuntat de mai multe ori la microfon. In aceste conditii, Federatia Romana de Baschet anunta ca este in cautarea suporterului care a castigat marele premiu Pyramis (biletul Sect. 1, C14, randul 7, locul 9). Detinatorul acestui bilet este rugat sa contacteze de urgenta Federatia Romana de Baschet pe mail federatia@frbaschet.ro sau la telefon 031.437.85.35 pentru a-si lasa datele si a fi contactat de reprezentantii Pyramis.

Parteneri