Foto

Se incing panourile!

Dupa o serie istovitoare cu cinci meciuri aprige disputate impotriva echipei CSM Bucuresti , echipa BC Timisoara a pasit duminica seara in careul de asi, alaturandu-se gruparilor Gaz Metan Medias, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, CSU Ploiesti.

"Leii din Banat" s-au impus in meciul decisiv cu 78-64 si i-au scos din cursa pe jucatorii lui Hristu Sapera. Internationalul Bogdan Popescu a iesit din nou in lumina reflectoarelor pentru gazde, cu 25 de puncte marcate, 10 recuperari, 4 pase decisive si 2 interceptii, secondat de tehnicul conducator de joc Zlatko Jovanovic (19 puncte - 4X3, 3 pase decisive) si de americanul Dominique Archie (10 puncte, 7 recuperari, 3 pase decisive). De partea cealalta, pentru gruparea CSM Bucuresti, care a incheiat astfel cel mai bun sezon de la infiintare, au punctat muntenegreanul Goran Martinic (23 de puncte - 2X3),  in vreme ce Ivan Bosnjak a bifat 13 puncte (3X3) si opt recuperari.

Mai departe, drumul catre laurii de campioni este presarat cu semifinale de foc: Gaz Metan Medias vs. CSU Ploiesti, BC Timisoara vs U-Mobitelco BT Cluj-Napoca.

Primele doua meciuri sunt programate week-end-ul viitor (28 si 29 aprilie 2012), la Medias si la Timisoara, seria mutandu-se apoi la Ploiesti, respectiv Cluj-Napoca.

Dar iata si parcursul inregistrat pana acum de celelalte combatante:

CSU Ploiesti - vicecampioana Romaniei a trecut cu 3-0 la general de CSM Oradea si a fost prima echipa calificata in semifinale.

Gaz Metan Medias - locul 1 la finele sezonului regular 2011/2012 a trecut cu 3-1 la general de Energia Rovinari, gorjenii castigand prima partida de pe teren propriu.

U-Mobitelco BT Cluj-Napoca - cu titlul de campioana cucerit sezonul trecut, elevii lui Marcel Tenter au trecut cu 3-1 de BC Mures Targu Mures, jocul cu numarul patru de pe terenul muresenilor avand nevoie de prelungiri pentru a decide invingatoarea.

In partea de jos a clasamentului, BC Perla Harghitei Miercurea-Ciuc  a dispus de Politehnica CSS Unirea Iasi cu scorul 94-69 si a invins cu 2-1 la general, evitand astfel retrogradea. In urma acestor rezultate va prezentam pozitiile din a doua jumatate a clasamentului:

 9. BCM U Pitesti
10. CSU Atalssib Sibiu
11. SCM Universitatea Craiova
12. CSS Giurgiu
13. Dinamo Bucuresti
14. BC Perla Harghitei Miercurea-Ciuc
15. Politehnica CSS Unirea Iasi
16. CS Otopeni

 

Parteneri