Foto

Se incinge SUPERCUPA!

CSU Ploiesti, campioana en-titre a Romaniei, si BCM U Pitesti, detinatoarea Cupei Romaniei, se vor lupta, vineri, 21.09.2012, cu incepere de la ora 18:00, in Sala “Raspid”, pentru primul trofeu SUPERCUPA ROMANIEI acordat in istoria baschetului de la noi din tara.

Parcursul celor doua echipe a fost diametral opus in sezonul recent incheiat. Astfel ca ploiestenii condusi de Vladimir Arnautovic si Sorin Hartman au reusit un retur fabulos incheiat cu un play-off de vis si cu un nou titlu in vitrina, dar au ratat calificarea in Final 4 Cupei Romaniei, in vreme ce de partea celalalta, argesenii pregatiti de Tudor Costescu si Sorin Caprarescu au reusit sa se califice in Final 4 Cupei Romaniei si sa castige trofeul dupa ce au trecut in finala de BC Timisoara, dar au ratat accesul in play-off-ul Diviziei A.

In aceasta toamna, in premiera pentru sportul cu mingea la cos, castigatoarea Cupei va ajunge fata in fata cu echipa campioana pentru a se stabili suprematia pe prima scena baschetbalistica pentru 2012.

Totodata, meciul din 21 septembrie 2012 va reprezenta si primul meci oficial dupa partidele de verificare din presezon ale celor doua formatii, publicul avand posibilitatea sa urmareasca la lucru noile achizitii ale celor doua combatante.

Federatia Romana de Baschet anunta pe aceasta cale ca intrarea in Sala Rapid este LIBERA.

Jocul dintre CSU Ploiesti si BCM U PItesti va fi transmis in direct pe TVR 2, cu incepere de la ora 18:00.

Parteneri