Foto

Selectionatele NORD si SUD de la ALL STAR GAME - SIBIU 2011

Timp de doua saptamani, fanii baschetului masculin romanesc si nu numai au avut ocazia sa-si exprime prin vot optiunile pentru jucatorii si antrenorii care vor participa in selectionatele NORD si SUD la ALL STAR GAME – SIBIU 2011. In urma centralizarii tuturor datelor (din partea publicului au fost inregistrate 3656 de voturi + si-au exprimat preferintele 12 institutii mass-media + votul tehnic, Colegiul Central al Antrenorilor), Federatia Romana de Baschet poate anunta azi componenta celor doua selectionate care vor face spectacol in data de 09 aprilie 2011 in Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu.
Astfel, tinand cont si de faptul ca la Sibiu vor fi reprezentate, in premiera, toate cele 16 echipe divizionare (8 la NORD si 8 la SUD), fiind o editie la care Federatia Romana de Baschet aniverseaza 80 de existenta, dar si de modelul lansat de FIBA-Europe cu 14 jucatori in fiecare selectionata (o alta premiera pentru Romania), va prezentam mai jos componentele celor doua selectionate:

NORD


Jucatori:

Reprezentantii celor opt echipe divizionare:
Jujuan Laray Cooley (BC Mures Tg. Mures)
Andrei Dragos Mihai (BC Timisoara)
Dawson Jr. Leroy Leon (Politehnica Iasi)
Kyndall Dykes (U-Mobitelco BT Cluj)
LeVar Cortez Seals (CSU Atlassib Sibiu)
Mitchell Tyrone Lamar (CSM Oradea)
Titus Nicoara (Gaz Metan Medias)
Coleman Yamene (BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc)
In functie de voturile obtinute, dar si de distributia pe posturi si de ponderea (romani/straini), iata si ceilalti 6 jucatori:
Popa Calota Octavian (CSU Atlassib Sibiu)
Mihail Silvasan (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca)
Jason O’Brian Forte (BC Mures Tg. Mures)
Andrei Capusan (BC Mures Tg. Mures)
Zoran Krstanovic (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca)
Ionut Dragusin (Gaz Metan Medias)
Antrenori:
Cristian Achim (CSM Oradea)
Marcel Tenter (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca)

Rezerve
– in cazul in care apar probleme de orice natura in lotul selectionatei NORD (accidentari etc), FRB a stabilit si doua rezerve, Earl Lavelle Brown (CSU Atlassib Sibiu), pentru jucatori straini, si Dan Paltinisanu (BC Timisoara), pentru jucatori romani.

Din selectionata NORD, cele mai multe voturi din partea publicului au obtinut Jujuan Laray Cooley (1192 voturi – lider pozitia “point guard”), Kyndall Dykes (993 voturi  - lider pozitia “shooting guard”), Jason O’Brian Forte (752 voturi – lider pozitia “small forward”), Titus Nicoara (496 voturi – lider pozitia “power forward”), Zoran Krstanovic (834 voturi – lider pozitia “center”). Din partea mass-media, lideri pe pozitiile lor au fost Krstanovic (6), Nicoara (7), Seals (4), Dykes (8), Cooley (3). La antrenori, batalia s-a dat intre Deri Csaba (696 voturi public, 1 vot presa), Cristian Achim (608 voturi public, 6 voturi presa) si Marcel Tenter (570 voturi public, 5 voturi presa), iar in cele din urma cei doi antrenori romani au castigat, fiind preferati si la votul tehnic.

SUD


Jucatori:

Reprezentantii celor opt echipe divizionare:
Miljan Medvedj (CS Otopeni)
Catalin Burlacu (CSU Ploiesti)
Adonte Maurice Gennie (BCM U Pitesti)
Virgil Stanescu (CSA Steaua Turabo)
Darby Jr. Louis (Energia Rovinari)
Mario Marcell Bennett (CSM Bucuresti)
Kenneth Simms (SCM Craiova)
Octavian Boian (CSU Cuadripol Brasov)
In functie de voturile obtinute, dar si de distributia pe posturi si de ponderea (romani/straini), iata si ceilalti 6 jucatori:
Adrian Tudor (CSU Ploiesti)
Darryl Joshua Jackson (CSA Steaua Turabo)
Virgil Carutasu (CSA Steaua Turabo)
Levente Szijarto (CSU Ploiesti)
Andrei Mandache (CSA Steaua Turabo)
Hristo Nikolov Yanchev (CSA Steaua Turabo)
Antrenori:
Vladimir Arnautovic (CSU Ploiesti)
Tudor Costescu (BCM U Pitesti)

Rezerve
- in cazul in care apar probleme de orice natura in lotul selectionatei SUD (accidentari etc), FRB a stabilit si doua rezerve, Cortney Jermain Scott (CS Otopeni), pentru jucatori straini, si Adrian Gutoaia (CSU Ploiesti), pentru jucatori romani.

Din selectionata SUD, cele mai multe voturi din partea publicului au obtinut Miljan Medvedj (524 voturi - lider pozitia “point guard”), Darryl Joshua Jackson (975 voturi  - lider pozitia “shooting guard”), Darby Jr. Louis (1050 voturi – lider pozitia “small forward”), Catalin Burlacu (939 voturi – lider pozitia “power forward”), Virgil Stanescu (1003 voturi – lider pozitia “center”). Din partea mass-media, lideri pe pozitiile lor au fost Stanescu (7), Burlacu (7), Darby (6), Szijarto (4), Mandache (3). La antrenori, batalia s-a dat intre Vladimir Arnautovic (930 voturi public, 5 voturi presa), Tudor Costescu (686 voturi public, 2 voturi presa) si Ilie Eugen (507 voturi public, 4 voturi presa), iar in cele din urma primii doi antrenori au castigat, fiind preferati si la votul tehnic.
 
@@@ Ca si la editiile precedente, si ALL STAR GAME 2011 va prezenta o reteta care va asigura un spectacol total, cu un meci al fostelor glorii in deschidere, in care vor evolua fosti jucatori reprezentativi ai CSU Atlassib Sibiu impotriva unei selectionate nationale “Old Star Romania”, cu demonstratii de minibaschet, cu diverse concursuri interactive, cu traditionalele concursuri de slam-dunk si de 3 puncte, cu multe alte surprize pregatite de organizatori. Toate, pigmentate cu dansul nebun al nelipsitelor majorete, care vor fi coordonate de o mascota. Si, evident, cu meciul mult asteptat dintre selectionatele NORD si SUD….
VA ASTEPTAM CU DRAG IN DATA DE 09 APRILIE 2011, IN SALA SPORTURILOR “TRANSILVANIA” DIN SIBIU, LA SPECTACOLUL STELAR AL BASCHETULUI MASCULIN ROMANESC, CARE VA INCEPE DE LA ORA 17!

Parteneri