Foto

Semifinale de foc in LNBM, editia 2017-2018

In acest week-end, sunt programate primele meciuri din cadrul fazei semifinale a play-off-ului din LNBM, patru echipe urmand sa se lupte in continuare pentru mult ravnitul trofeu al editiei 2017-2018. In urma rezultatelor inregistrate in prima faza a play-off-ului, echipele calificate in “careul de asi” al Ligii Na?ionale de Baschet Masculin sunt, in ordinea locurilor din clasamentul sezonului regular, U-Banca Transilvania, BC CSU Sibiu, CSM CSU Oradea si CSM Steaua Eximbank Bucuresti. In fapt, aceleasi patru echipe care au acces in semifinalele LNBM si anul trecut!
Astfel, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu vor gazdui primele meciuri din semifinale, toate intalnirile urmand sa fie transmise in direct de DIGI SPORT. In prima semifinala, o reeditare a finalei LNBM de anul trecut, se vor confrunta la Cluj-Napoca campioana U-Banca Transilvania si CSM Steaua Eximbank Bucuresti, doua echipe cu pretentii uriase si actualul sezon. In cealalta semifinala, avem parte de o reeditare a finale mici din sezonul trecut, protagonist fiind BC CSU Sibiu si CSM CSU Oradea.

Conform programului competitional din play-off-ul LNBM, coroborat cu grila de transmisiuni DIGI SPORT, va prezentam mai jos meciurile care se vor disputa in 19 si 21 mai, cu precizarea ca semifinalele se disputa dupa sistemul “trei victorii din cinci partide”:

19 mai 2018
Ora 17:30 – BC CSU Sibiu vs. CSM CSU Oradea (DIGI SPORT 4)
Ora 19:15 - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca vs. CSM Steaua Eximbank Bucuresti (DIGI SPORT 4)

21 mai 2018

Ora 18:00 - BC CSU Sibiu vs. CSM CSU Oradea (DIGI SPORT 4)
Ora 20:00 - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM Steaua Eximbank Bucuresti (DIGI SPORT 4)
 
Urmatoarele confruntari din semifinale sunt programate pentru 25 mai (meciurile 3, pe terenul echipelor CSM CSU Oradea si CSM Steaua Eximbank Bucuresti), 27 mai (daca va fi nevoie, meciurile 4, pe terenul echipelor CSM CSU Oradea si CSM Steaua Eximbank Bucuresti).
Conform grilei de transmisiuni DIGI SPORT, va prezentam mai jos si programul meciurilor 3 si eventual 4, care se vor disputa in 25 si eventual 27 mai, reamintind ca semifinalele se disputa dupa sistemul “trei victorii din cinci partide”:

25 mai 2018

Ora 18:00 - CSM Steaua Eximbank Bucuresti vs. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (DIGI SPORT 4)
Ora 20:00 - CSM CSU Oradea vs. BC CSU Sibiu (DIGI SPORT 4)

27 mai 2018 (in cazul in care mai este nevoie)
Ora 18:00 - CSM Steaua Eximbank Bucuresti vs. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (DIGI SPORT 4)
Ora 20:00 - CSM CSU Oradea vs. BC CSU Sibiu (DIGI SPORT 4)

In cazul in care se va ajunge la confruntarile decisive (meciurile 5), care vor fi gazduite de echipele mai bine clasate, acestea sunt programate pentru 30 mai 2018.

Totodata, mentionam ca ultima faza a play-off-ului LNBM este programata astfel:
 
FINALA MARE (se joaca tot dupa sistemul trei victorii din cinci partide)
4, 6, 10, 12 si 15 iunie 2018
 
FINALA MICA ((se joaca dupa sistemul doua victorii din trei partide)
3, 6 si 9 iunie 2018

Parteneri