Foto

Semifinale de foc in LNBM

Cele mai in forma patru echipe din sezonul Ligii Nationale de Baschet Masculin, CSU Asesoft Ploiesti, CSM Oradea, BC Mures Tg. Mures si U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, continua sa se lupte pentru suprematia interna in cadrul semifinalelor din play-off, faza care va incepe de marti seara. Conform rezultatelor inregistrate pana in acest moment si a tabloului play-off, in penultima faza a LNBM se vor confrunta CSU Asesoft Ploiesti cu U-Mobitelco BT Cluj-Napoca si CSM Oradea cu BC Mures Tg. Mures, semifinalele fiind programate sa se desfasoare dupa sistemul “cel mai bun din cinci jocuri”.
 
Astfel, incepand de marti seara, “careul de asi” din LNBM incepe o noua batalie in cursa pentru cucerirea trofeului national, campioana CSU Asesoft Ploiesti urmand sa dea ochi cu marea “rivala” U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, iar ocupanta locului secund din sezonul regular, CSM Oradea, urmand sa se lupte cu finalista editiei precedente, BC Mures Tg. Mures. Din dorinta de a transmite toate meciurile din fazele superioare si tinand cont de grila de programe a DIGI SPORT, FR Baschet anunta ca programul primelor meciuri din semifinale este urmatorul:
 
13.05.2014
CSM Oradea – BC Mures Tg. Mures (meciul 1, ora 18:45, in direct pe DIGI SPORT)
CSU Asesoft Ploiesti – U-Mobitelco BT Cluj-Napoca (meciul 1, ora 20:30, in direct pe DIGI SPORT)
 
14.05.2014
CSM Oradea – BC Mures Tg. Mures (meciul 2, ora 18:45, in direct pe DIGI SPORT)
CSU Asesoft Ploiesti – U-Mobitelco BT Cluj-Napoca (meciul 2, ora 20:30, in direct pe DIGI SPORT)

20.05.2014
BC Mures Tg. Mures – CSM Oradea (meciul 3, ora 18:30, in direct pe DIGI SPORT)
 
22.05.2014
BC Mures Tg. Mures – CSM Oradea (meciul 4, in cazul in care mai este nevoie, ora 18:30, in direct pe DIGI SPORT)
U-Mobitelco BT Cluj-Napoca - CSU Asesoft Ploiesti (meciul 3, ora 20:15, in direct pe DIGI SPORT)
 
23.05.2014
U-Mobitelco BT Cluj-Napoca - CSU Asesoft Ploiesti (meciul 4, ora 20:00, in direct pe DIGI SPORT)
 
Reamintim ca invingatoarele din seria semifinalelor play-off vor accede in ultimul act al competitiei, urmand sa se lupte cu trofeul LNBM pe masa, dupa sistemul “cel mai bun din cinci partide”.

Parteneri