Foto

Show stelar la COSMOTE ALL STAR GAME ALBA IULIA 2012

Intr-un oras al Romaniei incarcat de istorie, cele mai votate baschetbaliste ale campionatului national feminin s-au reunit pentru COSMOTE ALL STAR GAME ALBA IULIA 2012.

28 de jucatoare, impartite in echipa Nordului si cea a Sudului, au inceput ziua de sambata participand la doua actiuni umanitare, menite sa aduca o raza de lumina si speranta in sufletele celor vitregiti de soarta. Astfel, componentele echipei Nordului s-au deplasat la Caminul pentru Persoane Varstnice din Alba iulia, acolo unde au oferit cadouri celor aproximativ 80 de batrani  care sunt gazduiti de acest modern edificiu. Echipierele Sudului au mers cu cadouri la sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Alba Iulia, micutii suferinzi fiind extreme de incantati de initiativa organizatorilor COSMOTE ALL STAR GAME.

Seara, la ora 18, a inceput meciul propriu-zis, acolo unde, dupa emotiile debutului, sportivele au jucat baschet cu zambetul pe buze, incantand cei aproape 600 de spectatori prezenti in sala Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. Cu toate ca echipa Sudului a condus pe aproape toata durata celor 40 de minute, selctionata Nordului a revenit pe final, reusind sa determine ca partida - oficiata de arbitrele Andrada Csender si Amalia Marchis - sa se incheie la egalitate, 65-65. Evenimentul a avut un singur moment nefericit, cel al accidentarii Ekaterinei Abramzon (CSU Alba Iulia), care a suferit o entorsa la glezna in primul sfert. Showul a fost pigmentat si cu alte suprize, demonstratii de Zumba Fitness sau de dans sportiv, concursuri cu publicul, precum si o interesanta prezentare de echipament sportiv marca Garman, “modelele” fiind component lotului national de junioare U18.

In ce priveste intrecerile oficiale, adiacente traditional fiecarei editii de All Star Game, Olena Samburska (CSM Targoviste) s-a impus in concursul de aruncari de 3 puncte, Breanna Salley (CSU Alba Iulia) a fost desemnata Miss Cosmote All Star Game 2012, iar Claudia Pop (CSM Satu Mare) a castigat titlul de MVP.

Iata componenta celor doua echipe care s-au intrecut sambata la COSMOTE ALL STAR GAME ALBA IULIA 2012:

Nord: Adi, Brown, Tarta, Green, Alex. Cutas, Ferenczi, Orosz, Walker, Salley, Cl. Pop, Abramzon, Fodor, Geaham, Parker.
Antrenori: Dan Fleseriu, Tomas Bilek

Sud: Cursaru, Diaconu, Hoskins, Prlja, Samburska, Ursu, Chivu, Greer, Werema, Bartee, Hutanu, Graboski, Kajdacsi, Ionescu.
Antrenori: Florin Nini, Dan Militaru


Seara s-a incheiat la hotelul Astoria din localitate, acolo unde inalte oficialitati locale au participat la un bal de caritate, in urma caruia s-au strans aproape 10.000 de lei, bani care vor ajunge la Casa de copii “Steaua Sperantei” din Alba Iulia.

Parteneri