Foto

Spectacol stelar in finalul SUPERBET BASKETBALL WEEK

Sala Polivalenta Dinamo a imbracat haine de sarbatoare, duminica seara, pentru marea sarbatoare a baschetului masculin romanesc, ALL STAR GAME 2015, eveniment care incheiat Superbet Basketball Week. In prezenta unui public numeros si avid de baschet, dar si de spectacol, selectionata SUD a trecut de “rivala” NORD, cu scorul de 114-111, iar MVP-ul meciului a fost desemnat in baza datelor statistice Nemanja Milosevic (Energia Tg. Jiu). Traditionalele concursuri au fost adjudecate de Marius Runkauskas (Superbet 3 Point Shoting Contest) si de Louis Darby (Superbet Slam Dunk Contest), in vreme ce echipa Dinamo s-a impus in Zepter Legend Contest.
 
Aproximativ 2.000 de fani ai baschetului romanesc, si nu numai, au tinut sa fie prezenti, duminica seara, in tribunele Salii Polivalente Dinamo la unul dintre cele mai importante evenimente organizate de FRB cu sprijinul partenerilor Superbet, Zepter, RBC si Herlitz: ALL STAR GAME 2015. Spectacolul de duminica seara a avut in program un miniconcert al indragitului cantaret Smiley, care s-a indragostit definitiv de sportul cu mingea la cos, o impresionanta demonstratie de baschet in fotoliu rulant sustinuta de Sport Motivation, numeroase concursuri si momente speciale, tombola Zepter cu premii consistente si, nu in ultimul rand, mult asteptata disputa dintre selectionatele Sud si Nord. In tribune, alaturi de sute de micuti baschetbalisti care au venit sa urmareasca evolutia stelelor LNBM si sa se bucure de un baschet de calitate, de numeroasele Legende ale Baschetului Romanesc, de diverse personalitati sportive si reprezentanti la varf ai unor ambasade din Bucuresti, au mai fost prezenti premierul Victor Ponta si ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo. A fost o seara magica, in care baschetul s-a imbinat perfect cu muzica si dansul, stelele Ligii Nationale de Baschet Masculin oferind cu generozitate multe momente spectaculoase, aclamate minute-n sir de intreaga asistenta. Printre cele mai gustate momente s-au numarat:
Herlitz Kids Contest, in care doi copii au facut spectacol alaturi de internationalii romani Catalin Baciu si Ionut Dragusin;
Superbet 3 Point Contest, cu Marius Runkauskas in mare forma, sportivul de la CSU Asesoft Ploiesti demonstrand ca este o adevarata masina de aruncari de la distanta in finala cu Mihai Silvasan, Filip Adamovic si Vujadin Subotic. Astfel, cu un procentaj fantastic, Runkauskas a obtinut premiul cel mare oferit de Superbet, in valoare de 1000 de euro.
Superbet Slam Dunk Contest, cu Louis Darby in prim-plan, americanul de la Energia Tg. Jiu devenind singurul sportiv care a castigat de doua ori acest concurs, dupa ce a fost preferatul juriului format din Virgil Stanescu si legendarii Titus Tarau, Dan Georgescu si Sorin Ardelean in finala cu Sean Barnette, Catalin Baciu si Jonte Flowers. Astfel, dupa cateva reusite aclamate de public, Darby a obtinut premiul cel mare oferit de Superbet, in valoare de 1000 de euro.
RBC Lucky Shot Contest, in care Marius Bulancea nu s-a dovedit a fi norocos pana la final, nereusind sa marcheze niciuna din cele trei incercari;
Zepter Legend Contest, o intrecere intre patru echipe, Dinamo, Steaua, ICED si Rapid, care a imbinat perfect trecutul, prezentul si viitorul, cu legendarii Costel Cernat, Victor David, Victor Bulancea si Valentin Pogonaru, care au aruncat la cos alaturi de reprezentanti ai echipelor de juniori si de stelele ASG, Bogdan Popescu, Titus Nicoara, Tudor Adrian si  Mihai Paul.
A fost o seara frumoasa a stelelor LNBM, in care scorul final dintre selectionatele SUD si NORD, 114-111, a contat mai mult doar pentru istoria statistica. Cea mai apreciata evolutie a fost cea a lui Nemanja Milosevic, sportivul de la Energia Tg. Jiu fiind desemnat castigatorul trofeului MVP si al cecului de 1.000 de euro oferit de Superbet. In mod traditional, si ALL STAR GAME – BUCURESTI 2015 s-a incheiat cu o impresionanta poza de grup sub o ploaie de confetti, dar si cu promisiunea ca in 2016 reteta de succes a spectacolului stelar va fi respectata si chiar imbunatatita!

Totodata, pentru istorie, sa-i mentionam pe "actorii" principali ai ALL STAR GAME - BUCURESTI 2015:

SUD

1. Giordan Lee WATSON – Energia Tg. Jiu
2. Ronald ROSS – BCM U Pitesti
3. Marius RUNKAUSKAS – CSU Asesoft Ploiesti
4. Octavian POPA-CALOTA – CSU Atlassib Sibiu
5. Mihai PAUL – CSA Steaua CSM Eximbank
6. Louis DARBY – Energia Tg. Jiu
7. Jonte FLOWERS – CSU Asesoft Ploiesti
8. Tal KARPELESZ – Energia Tg. Jiu
9. Titus NICOARA – CSA Steaua CSM Eximbank
10. Nemanja MILOSEVIC – Energia Tg. Jiu
11. Catalin BURLACU – CSU Asesoft Ploiesti
12. Ionut DRAGUSIN – CSA Steaua CSM Eximbank
Antrenori
Hristu SAPERA – BCM U Pitesti
Antonis CONSTANTINIDES – Energia Tg. Jiu

NORD

1. Filip ADAMOVIC – BC Mures Tg. Mures
2. Zlatko JOVANOVIC – BC Timisoara
3. Adrian TUDOR – BC Mures Tg. Mures
4. Kyndall DYKES – BC Mures Tg. Mures
5. Daniel DILLON – CSM U Oradea
6. Andrei Rares MANDACHE – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
7. Sean BARNETTE – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
8. Vujadin SUBOTIC – CSM U Oradea
9. Mihai SILVASAN – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
10. Bogdan POPESCU - BC Timisoara
11. Catalin BACIU – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
12. Laszlo LAZAR - BC Mures Tg. Mures
Antrenori
Marcel TENTER - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Cristian ACHIM – CSM U Oradea

FOTO - credit CRISTIAN PREDA

Parteneri