Foto

Spectacol stelar la ALL STAR GAME TARGOVISTE 2014

Sala Sporturilor din Targoviste a gazduit, vineri seara, traditionalul ALL STAR GAME, eveniment organizat de Federatia Romana de Baschet in colaborare cu CSM Targoviste, cele mai apreciate baschetbaliste din Liga Nationala de Baschet Feminin realizand un spectacol de neuitat, din care nu au lipsit surprizele si concursurile interactive.

28 de sportive si 4 antrenori reprezentand cele 14 echipe din LNBF, impartiti in selectionata Nordului si cea a Sudului, si-au inceput ziua de vineri cu doua actiuni de promovare a baschetului, la Gradinita “Dorothy” si la Colegiul National “Ienachita Vacarescu”, unde au oferit diverse cadouri copiilor si elevilor atrasi de sportul cu mingea la cos.
Seara, de la ora 19:45, a inceput spectacolul baschetbalistic propriu-zis, asistenta bucurandu-se de o prezentare de zile mari, in care fiecare “actor” si-a facut aparitia pe parchetul salii din Targoviste in lumina reflectoarelor, sub o ploaie de confettii si artificii. Dupa intonarea imnului de stat, primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a dat startul evenimentului baschetbalistic, aruncand mingea la angajarea de 1x1, iar sportivele au incercat cu zambetul pe buze timp de aproape doua ore sa ofere publicului din tribune un show agreabil, din care n-au lipsit fazele spectaculoase si pasele ingenioase. Ca si in editiile precedente, evenimentul a fost pigmentat si cu diverse surprize organizatorice, precum si cu traditionalele concursuri, cele mai gustate de public fiind cel de slam-dunk, organizat in premiera in baschetul feminin, dar la un panou coborat pana la 2,60 m, precum si cel de aruncari de 3 puncte. Aclamat la scena deschisa a fost si momentul artistic din ultimul sfert, cand in timpul time-out-ului, toate participantele la ALL STAR GAME s-au alaturat trupei locale de majorete si au dansat pe celebrul hit “Happy”. Fluierul final al arbitrilor Laszlo Bukuresti, Alexandru Anica si Adrian Habor a consemnat victoria selectionatei Sudului, cu scorul de 68-61, iar la festivitatea de premiere au fost onorate de catre condurea FRB toate participantele, precum si castigatoarele premiilor speciale:
MVP – Britney Jones (CSM Targoviste)
Miss – Romina Filip (Phoenix Galati)
3 puncte – Monika Boriga-Brosovszky (BC Univ. Vasile Goldis ICIM Arad) - care a depasit-o in finala pe Sasa Cadjo (CSU Alba Iulia)
Slam-Dunk – Britney Jones (CSM Targoviste) - care a avut o reusita de zile mari, aclamata minute-n sir de asisenta.

Dar iata si componenta celor doua selectionate care s-au intrecut vineri seara la ALL STAR GAME – TARGOVISTE 2014:

Nord: BROWN, RHOADS, PARAU, BORIGA-BROSOVSZKY, CADJO, ENGELMAN, OROSZ, PRICE, FERENCZI, JOHNSON, REED, STOEDIN, CRACIUN si MESZAROS.
Antrenori: Jose Araujo si Petre Eles.

Sud: PRAHALIS, JONES, FILIP, URSU, GIVENS, IRIMIA, CHIVU, BARTEE, ENE, HUTANU, LOYD, SANFORD, WATSON si MATEI.
Antrenori: Dan Fleseriu si Dan Calancea.
 
Un scurt montaj video al evenimentului:
http://www.digisport.ro/Sport/BASCHET/VIDEO+Victorie+pentru+reprezentativa+Sudului+la+All+Star+Game
 
Pe pagina noastra de facebook gasiti si un interesant album foto al evenimentului, realizat cu sprijinul fotoreporterilor Silviu Pal (Targoviste in Imagini) si Traian Racu (FR Baschet):
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.438144249650006.1073741850.157898037674630&type=1

Parteneri