Foto

Sport Arena Streetball, la a saptea editie

Cea de-a saptea editie a campionatului "Sport Arena Streetball" este gata de start. Ca de fiecare data, si in acest an, organizatorii promit o atmosfera deosebita pe terenurile situate in aer liber la Politehnica Bucuresti, baschetul si distractia  urmand sa-si dea mana la cinci turnee de streetball.
Respectand traditia, Sport Arena invita toti iubitorii baschetului sa ia parte la cele cinci turnee, programate sa se desfasoare din luna mai si pina in luna septembrie astfel:

Sport Arena 1: 27 - 29 mai

Sport Arena 2: 17 - 19 iunie

Sport Arena 3: 29 - 31 iulie

Sport Arena 4: 26 - 28 august

Sport Arena Master: 23 - 25 septembrie

Conform organizatorilor, inscrierile la intrecerile de 3x3 in aer liber se efectueaza pe siteul www.3la3.ro, unde puteti deja sa va creati profilul de jucator si sa va completati echipa.

Asta pina luni, 23 mai 2011, la ora 15, cind se activeaza optiunea de inscriere a echipelor deja create la Turneul 1 Sport Arena Streetball
2011.

Procedura de inscriere este noua si se face exclusiv on-line, nefiind necesara prezenta jucatorilor la terenurile Sport Arena Politehnica pentru validare si nici de confirmarea telefonica pentru cei din provincie.

Din pacate, la startul Turneului 1 vor putea fi prezente maxim 200 de echipe!

Totodata, organizatorii mentioneaza ca pentru a putea evolua in cadrul meciurilor de la "Sport Arena Streetball 2011" este necesar cardul de jucator. Acesta poate fi obtinut (de catre cei care nu au deja unul) incapand de miercuri, 25 mai 2011 de la Sport Arena. Pentru a intra in posesia cardului, jucatorul
trebuie sa prezinte Cartea de Identitate (pentru cei peste 14 ani) respectiv Certificatul de Nastere (pentru cei sub 14 ani), in original. Prima emitere a cardului de jucator este gratuita.

Asadar, in 2011, "Sport Arena Streetball" aduce o serie de noutati menite sa atraga un numar cat mai mare de jucatori si spectatori la baza
sportiva Sport Arena din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti. Noua platforma on-line www.3la3.ro permite inscrierea jucatorilor, formarea echipelor, vizualizarea live text si video in timp real a tuturor meciurilor, accesul la statistici individuale si de echipa precum si realizarea unui clasament individual al jucatorilor in functie
de rezultatele obtinute.


Detalii suplimentare despre inscrierea online gasiti aici:
http://3la3.ro/cms/index.php/stiri/stiri-generale/inscrierea-jucatorilor

Nu in ultimul rind, in cadrul Turneului 4 (26-28 august) va avea loc cea de-a treia editia a "European Dunk Contest", cei mai buni "zburatori" din Europa urmand sa "aterizeze" din nou pe terenurile Sport Arena din Politehnica Bucuresti.

Pentru o cat mai buna atmosfera, in afara de meciurilor din cadrul turneelor, vor fi organizate concursuri cu premii atit pentru jucatori cit si pentru spectatori, mult asteptatul party de simbata seara, vedete, DJ, MC si concerte!

Parteneri