Foto

Sport Arena UPB in primele sase echipe la FIBA 3x3 World Tour Final din Miami

Echipa de baschet 3x3 “Sport Arena UPB” a reusit sa se claseze printre primele sase echipe din lume la “FIBA 3x3 World Tour Final” de la Miami, turneu care a pus capat primului sezon al circuitului mondial de baschet 3x3 initiat de federatia internationala.
Echipa formata din Angel SANTANA, Catalin VLAICU, Andrei CONSTANTIN si Sergiu SOUCA a reusit sa depaseasca faza grupelor, dupa ce a castigat trei din cele cinci meciuri disputate peste Ocean. “Sport Arena UPB” a dispus, printre alte echipe de calibru, de campionii Masters-ului de la Madrid, croatii de la Split, care aveau sa joace duminica seara finala de la Miami, si au pierdut greu in fata marilor favoriti din San Juan (Porto Rico), cei care de altfel au si devenit primii campioni din istoria competitiei “FIBA 3x3 World Tour Final”.
Dupa ce au trecut de faza grupelor, “Sport Arena UPB” s-a oprit in sferturile de finala, unde a fost invinsa de echipa din Ljubljana, cu 20-18. Esecul a mai fost “indulcit” de performanta realizata de Angel SANTANA, care a reusit sa castige concursul de aruncari de la trei puncte organizat la Miami.
De mentionat ca performanta celor patru baschetbalisti a fost posibila si cu sprijinul altor trei sportivi, Silviu Lupusavei si Bogdan Popescu, care au facut parte din lotul echipei “Sport Arena UPB” la Sport Arena Bucharest Challenger, unde s-a obtinut calificarea pentru Istanbul Masters, si Bogdan Balanica, care a contribuit la succesul echipei in Istanbul, acolo unde s-au castigat biletele pentru Miami.
Mai multe detalii despre sezonul 3x3 cat si despre finala de la Miami veti gasi pe
www.3la3.ro si www.facebook.com/SportArenaStreetball.
 
FELICITARI!

Parteneri